Egy kis segitseget kerek, segitenel?
Első válaszoló: persze, vegye mindenki a motorola defyt, folyton itt reklámozzátok, aztán várhattok a csodára, azaz a frissítésre, mert nem fog jönni, motorola eu támogatás 4ever!!!
Kérdező:Androidot vegyél, azzal lehet villogni és helyesírás szótárt is találsz hozzá:D
Bocsánat, ezt muszáj volt.
Viszont tudni kéne mi érdekel: játék/üzleti dolgok/multimédia....
vagy úgy általánosságban talán Samsung Galaxy Ace az amit ajánlok, nem is olyan drága és úgy kb mindenre jó:)
Kedves kérdező! :)
Mivel semmi támpontot nem adtál meg, ezért kénytelen vagyok neked regényt írni. :D
Ha a múltban élsz, szereted a pénzt kidobni az ablakon egy lassú és elavult telefonra, akkor a Symbianos Nokia C5-03 a te telefonod.
14-15 éves lány vagy? Samsung Galaxy Mini vagy Lg Optimus P350 Me. Lányok kezében jól áll, nem is rosszak, Androidos készülék mind a kettő. 35 ezer körül van az áruk.
Ha esetleg 14-x éves férfiú vagy, akkor ZTE Blade a te telefonod. Mindent tud, amit egy okostelefonnak tudnia kell, ár-érték arányban verhetetlen. 40 ezret kóstál.
Ha már verhetetlenségnél tartunk, Motorola Defy. Kicsit drágább, mint a korábban említett típusok, de igencsak jó kis készülék.
Ha egy kicsit nagyobb, 16-x éves lány vagy, Sony Ericsson Xperia X8. Ügyes készülék, annyiba kerül, mint a ZTE.
A másik kedvenc ketyere a Samsung Galaxy Ace. Ez 60 ezer körül vihető el a szolgáltatóktól. Na ez tényleg döfi! :D
Ha nincsenek Androidos igényeid, vegyél egy Samsung Star II-t. Az S5230 utódja, állítólag annyira nem f0stos.
Amit ne vegyél: LG GS290, Samsung Champ, Samsung S5230.
Ha olcsóbb telefon kéne, Androidos háttérrel, akkor 20 ezer Ft-ba kerül a Vodánál a Vodafone 858 Smart.
Kapacitív kijelző, WiFi, annyira nem is gáz.
Sok sikert a döntéshez! :)
Ugyan, semmiség. :)
Ha van még valami kérdésed, nyugodtan írhatod. :D
Gratulálok, jó választás! :D
Nagyon korrekt kis készülék, ár-érték arányban elég jó, egyszerű, könnyű készülék.
Úgy sejtem, hogy nem akarod össze-vissza hackelni, első androidos telónak több, mint jó.
Ami viszont nem túl jó benne, az a kijelzője. 3,14 hüvelykes, ezzel akkora probléma nincs is, mindezek mellett kapacitív (csak az ujjad érintésére reagál), ami még jobbá teszi, azonban gyenge felbontású (240x320), ami viszont téged valószínűleg nem fog földhöz vágni, mert nem egy 480x800-as felbontású készüléket használtál eddig(gondolom én :D).
Szóval nem fogod gagyinak és rossznak látni. :)
A kamerája felejtős, már csak azért is, mert fixfókuszos (nem állítja automatikusan az élességet). Osztálykirándulásra például inkább vigyél fényképezőgépet. :D
Zenehallgatásra jó, van benne WiFi, neked szerintem tökéletes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!