Miért nem tölti a telefont a töltő?
Figyelt kérdés
Szereztem egy Motorola v3-ast,ami sokáig nem volt használva.Függetlenítve lett,de hiába dugom be a töltőt,nem csinál semmit.A nagy büdös semmiért fizettem?2011. júl. 13. 16:30
1/6 anonim válasza:
vagy a töltő rossz vagy a telefon, de mindenképp próbáld meg megkapargatni a csatlakozási részeket mivel rézből vannak és könnyen oxidálódhattak ameddig nem volt használva ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Elvittem telefonkereskedésbe,ott sütötték ki,de sajnos olyan idióta a csávó,hogy nem ért hozzá.Most itt vagyok telefon nélkül,de a pénzt meg elkérte a nagy semmire.Befújtam wd40-el de az sem segített.Nem lehet házilag ahogy írtad megkaparni?
2011. júl. 13. 17:00
3/6 anonim válasza:
hát nekem az egyik telefonom nem töltött késsel megkapartam a réz érintkezőket utána újra töltött. sztem érdemes megpróbálni.
4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam kapargatni,de nem lett jobb.Amúgy az az érdekes,hogy több töltőt is próbáltunk,de egyik sem tölti.Lehet hogy az akku rossz?Sokáig nem volt használva,de nem volt a telefonban,hogy ne szívja le.
2011. júl. 13. 18:56
5/6 anonim válasza:
Szia!
Vagy az aku vagy a töltő,de nem tudom azzal a töltővel töltöd ami az övé...mert ha nem lehet nem elég neki az áram...Egy kérdés amikor feldugod töltőre akkor mutatja hogy tölt?Mer ha nem akkor érdemes megnézni azt hogy nem e elszakadt az a zsinór ami az áramot a töltőbe viszi(a telefonban)én azt mondom vidd el szerelőhöz jobbhoz és mond el neki a bajt max 2-3 ezer forint lehet..FONTOS:HA NEM ÉRTESZ HOZZÁ E SZEDD SZÉT!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ez a szerelő rátett vagy 3-4 Motorola töltőt de egyik sem csinált neki semmit.az az érdekes,hogy a telefon teljesen normálisan működik,nem is merül gyorsan,csak ugye ki fog kapcsolni,mert nem tudom tölteni.A csávó is teljesen értetlenül nézett,hogy nem tudja mi baja van.Szereztem mástól is töltőt,de azzal sem történt semmi.Lehet hogy csak a hozzá való gyári töltővel működik?Gondolom ha az akkuval lenne gond,akkor más probléma lenne nem?
2011. júl. 15. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!