Mi baja lehet a telefonomnak? (Samsung GT s5230)
Figyelt kérdés
Bekapcsoltam a telefonom ás fekete háttérben kiírta hogy "Download" És a képernyőt egy kék csík veszi kőrbe.Mi a baj??2011. júl. 13. 16:06
1/12 anonim válasza:
szoftver frissítést csináltál? elbasztad nincsen rá már garancia ha te csináltad
2/12 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy semmit nem csináltam vele.Csak egyszer kiírta.
2011. júl. 13. 16:18
3/12 anonim válasza:
Ne kisérletezz otthon, vidd be szervízbe softfrissítwesre. ha nem az a baj így nem bukod a garit, ha van
4/12 A kérdező kommentje:
De utoljára mondom hogy nem csináltam vele semmit.... :@ Csak egyszer bekapcsoltam és nem csinált semmit csak azt amit le írtam .
2011. júl. 13. 16:30
5/12 anonim válasza:
Nem kell parázni, szervízben többet tudnak segíteni mint mi itt:)
6/12 anonim válasza:
megis mi? az h Samsung GT s5230.
7/12 A kérdező kommentje:
Ez a márkája te zseni.Komolyan elmehetsz agytrösztnek.
2011. júl. 13. 19:52
8/12 anonim válasza:
Ha nem csináltál semmit akkor rendesen működne-.-
9/12 A kérdező kommentje:
De nem csináltam vele semmit és mégis hibás b*zdmeg
2011. júl. 13. 19:56
10/12 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez lett ma a baja.. nekem vizes lett.. kiszárítottam de még mindig ugyan ezt irja ki :S Érdekelne engem is mi baja lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!