Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg lehet még csinálni Samsung...

Meg lehet még csinálni Samsung s5230-oat?

Figyelt kérdés
A Samsung s4530-omon jobb felső sarkban felnyílt a képernyő vagyis hát nemy nyílt fel csak pl körömmel könnyedén fel lehetet húzni, de csak a jobb felső srakonál. Ezért a nyílás miatt vacakolt az érintőképernyő, de ha azt a jobb felső sarkot benyomtam éppen hogy már máris müködöt. Ez előbb utóbb idegesítő let hogy mindíg be kellet nyomni ezért én hülye pillanatragasztóval ragasztottam be az a rész. Mostmár meg sehogysem müködik. Meg lehet ezt méf csinálni? :(
2011. júl. 13. 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:
húú pillanat ragasztó köhmm :D jó buta vagy hát szeritem nem nagyon esetleg beviszed egy javítóba és ott megcsinálhassák neked drága pénzért de már oda van ragaszta pillanat ragasztóval :S szerintem vegyél újat
2011. júl. 13. 07:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha a képernyő nem sérült, akkor megcsinálják ingyen is.

De ha sérült, akkor drága, akkor viszont tényleg jobban jársz, ha veszel egy másikat.

2011. júl. 13. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:

hogy jutott eszedbe pillanat ragasztóval oda ragasztani? te jó ég...

Biztos a képernyő jön felfele? nem a tükör fólia? mert az jobban elképzelhető.

2011. júl. 13. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!