Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone 4 megéri az árát?

Az Iphone 4 megéri az árát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem van fél éve imádom,már laptopot sem nagyon hasznalok mellette.sokat játszom rajta,nem gagyikkal hanem 3dsekkel.mindent szepen visz DE csak annak éri meg akinek telik rá m pofátlanul drága.iszonyat jó,de adossagba nem kell verni magad érte.elötte egy opod touchom volt és akkor szerettem bele.sokan szidjak,m hasznalni es szidni is divat.nekem megérte,szamomra teljes erteku kamera,ebook olvasó,jatekkonzol stb.
2011. júl. 13. 00:14
 2/12 anonim válasza:

Ugy gondoltam nem, merthogy a telefon az csak telefonalasra es sms irasra jo. Aztan a ferjem rabeszelt, azota mindenkinek ajanlgatom. A net allandoan a zsebemben van, barhol barmit meg tudok nezni, eles kepeket es videokat csinal, allandoan fotozom a gyereket, elotte a fenykepezot kajtattam mindig, persze pozt valtott, mire sikerult kattintanom. Facetime modban apucival nagyon jol elszorakozik a gyerek apucival, mert latja az arcat es nem csak egy hang jon valahonnan es nem nez ram ertetlenul, hogy hova bujt apuci. Nagyon jo alkalmazasokat lehet letolteni ra a jatekoktol, az e-bookokon at a tudomanyos dolgokig.

Szoval szerintem megeri! :D

2011. júl. 13. 00:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Rendeld meg külföldről ott ez (is) olcsóbb, úgy főleg megéri.
2011. júl. 13. 00:27
 4/12 Panda Péter ***** válasza:
100%
a rolls royce megéri? egy átlagembernek persze hogy nem mivel baromi drága. de aki képes megfizetni, és pont azokra a szolgáltatásokra vágyik, amit a rolls royce (esetedben iphone) nyújt, akkor megéri. persze azt tartsd észben hogy az iphone4 árán hardveresen sokkal erősebb androidos mobilokat kapsz.
2011. júl. 13. 00:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Akiknek megadatik a lehetőségük, hogy vegyenek ilyet, azoknak megéri.De akiknek nem futja bármikor ennyi pénzre, nem nagyon éri meg.Amúgy valóban ennyi pénzért sokkal erősebb hardverrel felszerelt telefont is lehet kapni, de ott az is lényeg, hogy mennyire jól optimalizálták arra az adott hardverra.Mert az iPhone 4-nél optimalizáltabb telefont még életembe nem láttam.
2011. júl. 13. 08:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Szemtelenül drága

Jó teló, meg minden, de ár/érték arány kicsit megkérdőjelezhető

Egy SGS2 mindenben magasan jobb

nagyobb, szebb kijelző

SGS2: magonként 1,2 GHz ; iPhone 4:egymagos 800Mhz

RAM Samu: 1GB iPhone: 256Mb

és olcsóbb a Samu Galaxy S 2(persze csak példaként hoztam a Galaxyt)

2011. júl. 13. 11:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Sztem nem!

miért ? amit az előző leírt dióhéjban!

2011. júl. 13. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy iPhone 4-nek gyengébb a hardverje, de olyan szinten optimalizálva van, hogy minden játék jobban elfut rajta, mint bármelyik 20 magos androidos telón.

És ezt úgy írom, hogy sosem vennék iphone-t, mert az androidot jobban szeretem.

Amúgy ár/érték aránya tényleg nem jó, az egyik Apple terméknek sem, de ha mindenképp iOS-t akarsz, akkor megéri, mert azért nem szar.

2011. júl. 13. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben megéri az árát, én Galaxy S ről váltottam iPhone4 re, és teljesen más, még itt is nagy ugrás volt, pedig a Galaxy S se az a 10 forintos gagyi szar... Az iPhone4 nél már fogásra is nagyon tetszetős, nagyon szép (nálam fontos a külső megjelenés is..), hardveresen is nagyon rendben van, minden mai játékot simán visz. iOS szokásosan hihetetlen jó... A Galaxy S2 ről meg annyi, hogy hardveresen erősebb 2x, aztán nézzetek videót, GalaxyS2 vs iPhone4, mégis kb. tizedmásodpercekkel veri oda csak az iPhone4et. Arról nem is beszélve, hogy a kijelzője felbontása kb. fele akkora mint az iPhone4 é. Volt SuperAMOLEDes Galaxy S em, de a Retina IPS 1000x jobb.
2011. júl. 14. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:

Előző:

De a Super AMOLED nem a felbontást jelöli, hanem azt, hogy b.szott szépek a színek.

Iphone4-nek meg a retina az ha jól tudom csak a felbontást jelöli

2011. júl. 14. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!