Szerintetek megéri Huawei U8500 venni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert szép és androidos telefon és okostelefon2011. júl. 12. 22:09
11/18 hurikan23 

válasza:

Hát ha arc-ot vesz akkor nem fog sokat költeni..
kb. 3-4x annyi mint pl. a huawei...
12/18 anonim 

válasza:

"Attól érthet az androidhoz, csak attól fél, sokat költ olyanra, amit nem használ ki."
Éredekes gondolatmenet. Attól fél, hogy sokat költ amit nem használ ki. Hát ha valamelyikre sokat költ az nem a huawei esetleg az x8.
De, hogy melyiket használja ki jobban?
Hát szvsz biztos nem a sony ericsson jelenlegi csúcsmodelljeit...
13/18 A kérdező kommentje:
Hát ln 40 30 akkarok rászánni
2011. júl. 18. 08:47
14/18 anonim 

válasza:

Akkor ZTE Blade. a 40.000res telók közül az a legjobb.
15/18 A kérdező kommentje:
Nekem a zte blade nem nagyon tetszik de most észre vettem hogy a sony ericsson xperia x10 mini pro már csak 37 ezer forint
2011. júl. 19. 11:26
16/18 anonim 

válasza:

A ZTE nem 40, hanem 20 ezres teló :D 2 év gyári HU garanciával. Akkor pedig már Galaxy Mini.
17/18 A kérdező kommentje:
én már megvettem a sony ericsson xperia x10 minit és jó teló
ezért nem tudom hogy hogyan kell lezárni a kérdést de én mosz lezárom
2011. júl. 22. 14:28
18/18 Alberto Tomba válasza:
ha 12 éves, gondolom nem ő dönti el hogy mennyi pénzt szán rá, szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!