Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?...

Milyen telefont ajánlotok? (max 150eft. )

Figyelt kérdés
Érintős , okos legyen. Op. rendeszer mind1 hogy iOS vagy Android.
2011. júl. 12. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S II.
2011. júl. 12. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
51%

Sony ericcson xperia arc. Bár nem kétmagos, szerintem felhasználói élményben sokkal jobb mint a SGSII.

Vagy iPhone4 újszerűen, eléggé verhetetlen. Mondjuk most, hogy kijön a Motorola Droid 3 (Milestone 3), az is odabszós telefon lesz+ahhoz van qwerty fizikai bill is. De a Milestone II is király telefon. Meg a Google Nexus S, amire rögötön mennek az Android frissítései. Meg Motorola Atrix is, bár az asszem import, ebay-on oldható meg. A WP7-et nem szereted? Ott is vannak jó telefonok, bár ha ilyen nagy a keret már nagyon nehéz dönteni. :D

De ilyen árkategóriában nem tudsz rossz telefont választani. :D

2011. júl. 12. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:

uh , köszönöm a kielégító választ !!! :D

Én még iPhone 4-en gondolkozok csak hát akkor max külföldről függeltenül venném ujba :S :D

Jöhetnek még válaszok!!;)

2011. júl. 12. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Samsung Galaxy S2!

Jelenlegi piacon a legjobb!!

helyedben nem haboznék hanem venném is az SGS2-őt!!!

2011. júl. 12. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez már egyéni dolog, de én megnyomkodtam ezeket a telefonokat (kivéve Atrix-ot :P), de az SGSII-nek valahogy furcsának, pixeles tűnt a képe, pedig a felbontása nem indokolja, lehet h a nagy kijelző miatt. Az arc-ba viszont rögötön szerelmes lettem, Árkád T-mobilban nyomkodtam, és nagyon folyamatosan oldotta meg a Sony E az átmeneteket, királyul van animálva a rendszer. De a HTC-k között is érdemes nézelődni, bár nekem pl. a Sense (a HTC egyedi felülete, ilyen a Samsungnak a TouchWiz, Motorolának (volt) Motoblur) nem jön be. Itt már csak szimpátia alapján dönts, a kijelzőfelbontás itt már alig észrevehető különbségeket ad, a 2 mag sem sok mindenre használható (bár ha mondjuk 3 évre veszel telót, lehet h megéri, most még nem sok program használja ki.) Megint sokat írtam, bocsi, nem hiszem, hogy ezzel megkönnyítem a döntést. Konklúzió: azt vedd, ami neked legjobban bejön, ne számok alapján dönts. Többet nem írok ide, szép estét! :P
2011. júl. 12. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem akkor az az SGS2 hibás lehetett mert nem pixeles a képe! legalábbis amit én nyomkodtam!
2011. júl. 13. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Vagy SGS2 vagy iPhone 4, ennél a kettőnél most nincs jobb csúcskategóriás mobil.

Majd max a HTC Sensation, ha kijön.

2011. júl. 13. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:
Én szívem szerint iPhone 4 felé dőlöngélek :)) A kijelzője valami álom. Nem találsz rajta pixelt :DD Na meg az iOS rendszer nemsemmi. Sokkal egyszerűbb mint az android nekem :S:)) Azért köszönöm a válaszokat tényleg hasznosak voltak!!! További szép napot.
2011. júl. 13. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!