Melyik/melyek a legjobb telefon (ok) 20-30ezer Ft-os kategórián belül? Tudás, kinézet egyaránt fontos.
Ebben az árkategóriában szeretnék új készüléket vásárolni,csak nem tudok dönteni.Mivel nem sűrűn veszek telefont, szeretném azt megvenni, ami a legjobban megéri, ahol az ár/érték arány a legjobb.
Amiket eddig néztem:move by T-nobile
Nokia C3, X3-02, C3-02
Samsung Star II, Chat 335
Persze ha tudtok mást ajánlani annak is örülök, minden tanácsot elfogadok:)
Legfőképp ezen az oldalon nézelődtem: www.gsmline.hu
Köszi!
a Huawei U8500 nem lassú?azt olvastam néhány tesztben...de érteni nem értek hozzá:)
és miért ezt ajánlod, a többit miért nem?
:D
Ennyi pénzért ne várj csodát. Androidosból ennyiért ilyet kapsz.
A Samsungok, amit írtál, oprendszer nélküliek, elavultak. A move hulladék a Huaweihez képest, a Nokia meg mostanában kritikán aluli telefonokat gyárt (érintősöket legalábbis). A C3 lehet, hogy jó, de szerintem féltégla.
Oké rendben, csak kérdeztem:)
Akkor szerinted nem zavaró a lassúsága?Mert ezt inkább elviselem, mint hogy egy-két ezerrel olcsóbbat veszek viszont fele annyit tud...a Samsungokkal szerintem is ez a helyzet, a Nokiáról is mindenhol ezeket olvastam, plusz hogy a C3nak rossz a wifije...
meg külsőre is ez tetszik a legjobban!
Akkor szerinted megérné?T-Mobilnál 28.500Ft...
Hát erre gondoltam én is...nah még alszok rá egyet, aztán kiderül:)
Köszi a sok segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!