Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez? Bövebben lent

Miért van ez? Bövebben lent

Figyelt kérdés
tnap vettem elöfizetéses telefont.. a dijcsomagom 1800 ft/ho. van wifi telomrol arrol szoktam felmenni netre, a mobilhálozatot ki is kapcsoltam, szoval net elvileg ingyenes..lekérdeztem egyenleget és már 1750 ft nál vagyok..mikor egy kimenö hivásom volt eddig az is kb 2 perces..és midnig mikor lekérdezem smsben egyre több a számla..sms külkdök "A" tartalommal a 1730-ra..de ma felhivtam ugyanezt a számot és ugy kérdeztem le és mondta nö h ez 56 ft..akkor sms is pénzes? azért van máris ekkora számlám mert vagy 25ször tuti lekérdeztem?:O:S
2011. júl. 12. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Az sms is fizetős.Amúgy a szolgáltatód honlapján szépen leírták ezeket a dolgokat.
2011. júl. 12. 17:11
 2/2 anonim válasza:
sajnos a wifi az megbízhatatlan,mert ha mászkálsz össze-vissza akkor kimegy a kapcsolatból és akkor átmegy az internetre
2011. júl. 12. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!