Téma samsung s5230-ra?
Figyelt kérdés
honnan és hogyan tudnék rá tenni újat? Konkrétan téma nincs ugyebár csak firmware, de akkor ugrik a garancia... ezt meglehet vhogy úgy csinálni h garanciás maradjon a teló?2011. júl. 12. 14:23
2/11 A kérdező kommentje:
és ha vhogy lementem gépre a teló teljes szoftverjét érintetlenül utánna felraknám az új "témát/firmwaret" és ha esetleg vmi miatt vissza kéne vinni szervizbe felraknám a "biztonsági mentést"
Nem tudom h ez megoldható-e, nem vok nagy informatikus.:S
2011. júl. 12. 14:35
3/11 anonim válasza:
szerintem sz*ard le a garanciát..nekem is ilyen telom van már lassan másfél éve és kutya baja.
4/11 bp1985 válasza:
Amit te kitaláltál, az teljes mértékben megvalósíthatatlan. A garanciát meg nem sz@rnám le, mert rengeteg hibás s5230 van a mai napig kiadottak között is. Vettél volna telefont, vagy használd a gyári témákat.
5/11 A kérdező kommentje:
hát a garanciát nem is dobnám ki az ablakon...egyéb ötlet?
2011. júl. 13. 12:39
7/11 A kérdező kommentje:
hát egy évet már nem de valószínűleg ez lesz:D esetlek tudtok linkelni egy jó firmware-t?
2011. júl. 13. 17:13
9/11 anonim válasza:
holéltektikimagyarázta benektek ezeket a hüjeségeket konkrétan itt van minden a saját vidimen : http://www.youtube.com/watch?v=HJw1peYsAFY
minden h hogy kell telepíten mit kell vele csinálni soronköveted és minden nagyon zsír lessz D: am ha kell eretdeti téma took küldeni :D
10/11 anonim válasza:
NINCSENGARANCIAVESZTÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!