Melyik telefon való nekem?
Figyelt kérdés
Vennék új készüléket. "követelményeim", hogy legyen rajta wi-fi (és lehetőleg olyan teló legyen, ami nem úgy jeleníti meg az oldalakat, mint pl. a Nokia C3, hanem ami élvezhetőbb látványt nyújt, könnyebb vele a böngészés). Ezen kívül qwertysek előnyben, de nem ragaszkodom hozzá. Melyik telefont ajánlanátok nekem, ha közép árkategóriás készülékekben gondolkozom? Köszi előre is a válaszokat!2011. júl. 12. 13:59
1/8 anonim 

válasza:

ZTE Blade netezésre jó. 40.800 tmbolnál.
2/8 anonim 

válasza:

egyetértek az előttem hozzászólóval zte blade nem qwertys de alsó középkategóriás ára van és annak amiket irtál megfelel
3/8 anonim 

válasza:

Sony Ericsson Aspen-t nézd meg, nekem ilyen van és fantasztikus:D
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, a ZTE Blade-del szemezgetek egy ideje, csak jelenleg még ez az ár is magas nekem (tudom, ha múgy a maga kategóriájában ez egy olcsó telefon). Valószínűleg az lesz, hogy gyűjtök még rá, mert sok jót olvastam amúgy róla. :) Köszi!
2011. júl. 12. 14:20
5/8 anonim 

válasza:

a második vagyok akkor egycipőben járunk én is a zte re gyűjtök:)
6/8 anonim 

válasza:

LG P350 Optimus me? Tesztekbe eléggé dicsérik.
+Elfogadhatá az ára
+Szerintem faxan néz ki
+Andorid 2.2 alapba
+Wifi,csomo beépitett alkalmazás facebooktol a gmailig
+Nekem is ilyen van es megvagyok vele elegedve nagyon :D
-Játékok is szepen futnak rajta
-Nem a legszebb kepeket csinal de siman megfeleloket 3megpixel
-kisseb a kepernyoja mint a Bladenak
7/8 anonim 

válasza:

Nekem is ZTE BLADE-m van nincs is vele bajom, csak az aksija. Az nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!