Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonon internet, hogyan?

Telefonon internet, hogyan?

Figyelt kérdés

Ez most nagyon együgyű kérdés lesz, de kérlek valaki írja le nekem! tehát új mobilt szeretnék venni, de mindenképpen olyat, amin van internet. Most nézegetem neten a telefonokat, és tudom, hogy wifivel pl elérhetem a az e-mail-jemet és a facebook-ot (e kettő miatt kéne nekem net), de ugye csak akkor, ha van az adott helyen wifi, és nem kérnek hozzá jelszót.

Viszont mi a meghatározása, egyáltalán van-e olyan, hogy állandóan legyen netem (anélkül, hogy ezért pluszba kéne fizetnem), és ha van mennyivel drágább egy ilyen telefon, mi a meghatározása, stb...? Köszi!

Valamint érdekelne, hogy azt, hogy hogyan jeleníti meg a telefon az adott honlapokat, azt honnan tudhatom meg? Csak ha a kezemben fogom a telefont? Mert tök idegesítő, hogy vannak telefonok, melyek tök szépen behozzák a kért honlapokat, míg másokon pl. csak néhány szöveg érhető el, képek nem is.

Köszönöm előre is a segítséget, és bocsánat, hogy ennyire együgyű, sajnos tényleg nem értek hozzá.

2011. júl. 11. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha állandó netet akarsz, akkor elő kell fizetned mobilnetre. És az havi plusz költség.
2011. júl. 11. 22:14
 2/9 Miopocket ***** válasza:
Android egész jól behozza az oldalakat és viszonylag elég olcsók is.(persze a legjobb az Iphone.)
2011. júl. 11. 22:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Épp most olvasgatok az Androidról. Ez azt jelenti, hogy ha androidos telóm van, plusz költség nélkül bárhol netezhetek? Vagy így is kell pluszba fizetni? És milyen olcsóbb androidos rendszerű telót tudtok ajánlani?
2011. júl. 11. 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha állandó netet akarsz, akkor elő kell fizetned mobilnetre. És az havi plusz költség.

Csak ismételni tudom önmagam...

Aúgy mi az az olcsóbb? Kb. mennyit szánnál rá?

2011. júl. 11. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy. Van pl. a Telenornál a Djuice 14-26 éveseknek. 29Ft a percdíj minden hálózatba és a net havidíja csak 500Ft. A Telenornál most egyébként is van a Klikk telefon okosító szolgáltatás amiben benne van a net is ez havonta 900Ft
2011. júl. 11. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Ó, értem köszi!

Akkor marad a wifis megoldás. Amúgy Vodafonos leszek, mert egy csoporthoz csatlakozom, hogy ingyen beszélhessek a barátaimmal. Nézegettem a vodafonos előfizetóknek az akciós telefonokat, de sajna most nincs olyan akció, ahol a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2.1 -t adják olcsón (ezt néztem ki.... nem tudom milyen ötletetek van esetleg hasonló qwertys wifis telóra)

2011. júl. 11. 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon kicsi a kijelzője annak!!! Vegyél SE Xperia X8-at virtuális QWERTY billenytyű van benne és nagyon szépen lehet írni, használni...
2011. júl. 12. 04:37
 8/9 anonim ***** válasza:

nahh az pont nem hozza be szépen az oldalakat. de azt te sem gondolhatod h ingyen kapsz netet??

esetleg vmi sajátmárkás telójuk nem tetszik? azok elég olcsók szoktak lenni

2011. júl. 12. 11:30
 9/9 Miopocket ***** válasza:
Nekem is x8-am van. Szerintem semmi baj azzal ahogy az oldalakat behozza. Ha sony-t szeretnél inkább sima x10-et vagy x8-at vegyél mert a mini pro egy átvágás. Kicsi a kijelzője és emiatt a market százezer alakalmazása közül éphogy van talán ezer amit elvisz.
2011. júl. 12. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!