Telefonon internet, hogyan?
Ez most nagyon együgyű kérdés lesz, de kérlek valaki írja le nekem! tehát új mobilt szeretnék venni, de mindenképpen olyat, amin van internet. Most nézegetem neten a telefonokat, és tudom, hogy wifivel pl elérhetem a az e-mail-jemet és a facebook-ot (e kettő miatt kéne nekem net), de ugye csak akkor, ha van az adott helyen wifi, és nem kérnek hozzá jelszót.
Viszont mi a meghatározása, egyáltalán van-e olyan, hogy állandóan legyen netem (anélkül, hogy ezért pluszba kéne fizetnem), és ha van mennyivel drágább egy ilyen telefon, mi a meghatározása, stb...? Köszi!
Valamint érdekelne, hogy azt, hogy hogyan jeleníti meg a telefon az adott honlapokat, azt honnan tudhatom meg? Csak ha a kezemben fogom a telefont? Mert tök idegesítő, hogy vannak telefonok, melyek tök szépen behozzák a kért honlapokat, míg másokon pl. csak néhány szöveg érhető el, képek nem is.
Köszönöm előre is a segítséget, és bocsánat, hogy ennyire együgyű, sajnos tényleg nem értek hozzá.

Ha állandó netet akarsz, akkor elő kell fizetned mobilnetre. És az havi plusz költség.
Csak ismételni tudom önmagam...
Aúgy mi az az olcsóbb? Kb. mennyit szánnál rá?

Ó, értem köszi!
Akkor marad a wifis megoldás. Amúgy Vodafonos leszek, mert egy csoporthoz csatlakozom, hogy ingyen beszélhessek a barátaimmal. Nézegettem a vodafonos előfizetóknek az akciós telefonokat, de sajna most nincs olyan akció, ahol a Sony Ericsson Xperia X10 mini pro 2.1 -t adják olcsón (ezt néztem ki.... nem tudom milyen ötletetek van esetleg hasonló qwertys wifis telóra)

nahh az pont nem hozza be szépen az oldalakat. de azt te sem gondolhatod h ingyen kapsz netet??
esetleg vmi sajátmárkás telójuk nem tetszik? azok elég olcsók szoktak lenni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!