Iphone 3G, mitol fagyott le? Mit csinaljak vele?
Figyelt kérdés
Delutan vettem, dedugtam a gepbe, elkezdte az itunes szinkronizalni a zeneket ra. Egyszercsak lezarta a simet, majd kikapcsolt, behozta az apple logot, es azota semmi. Ez volt kb 30perce. Ha visszadugom a gephez az nem ismeri fel, tehat eselyem sincs szoftvertfrissiteni. 8Gb, fuggetlen. Volt mar egy 2G-m, annak soha semmi baja nem volt. Mit tegyek?2011. júl. 11. 21:15
1/6 anonim válasza:
ha van rá garancia akkor vidd vissza és kicserélik
2/6 anonim válasza:
Tudsz angolul? tudnèk neked kuldeni egy procedurat,amit kiprobalhatsz. Apple iphone szoftver technikuskent dolgozom kulfoldon.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudok. Gari nincs ra, maganszemelytol vettem. Van otleted mi leet a baja?
2011. júl. 11. 21:31
4/6 anonim válasza:
hard reset? power+home gomb 10 mp
5/6 anonim válasza:
Én ezt úgy oldottam meg 4-esen, hogy rádugtam gépre, elindítottam iTunes-t, és hard reseteltem ekkor rögtön felugrott egy ablak itunesben, az eddig nem érzékelt eszközről, és akkor ajánlotta a restore-t, szerintem ugyan az lehetett a baj mint nálad.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi ramentem a restorra es most valamit csinal az itunes. Viszont a telefon kepernyoje villog. A gep most ezt irta ki: the iphone could not be restored. An unknown error occured (1604) ez mit jelent a telefoon szempontjabol?
2011. júl. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!