Mi a kedvenc androidos alkalmazásod?
Szia!
-A teljesség igénye nélkül-
:-)
Barcode scanner = a " normál és téglalapos " vonalkódokat is tudja értelmezni a kamerán keresztül beolvasva, sokszor fogod használni.....
ConvertPad = mértékegység átkonvertáló
Androzip = zip fájlok kitömörítés-becsomagolás
elektrodroid = Ellenállások, diódák, kondenzátorok színskálája, alap kábel bekötések, táblázatok
Logmein Ignition = távoli elérés más számítógépéhez ( netes regisztráció, fizetős)
Mobile Maps 10 = navigáció, fizetős
Netlog, iwiw, facebook, gmail..... ismered őket
smart protactor = szögmérő
Smart ruler vonalzó
Spirt level plus = vízszintező
System tuner = rendszer elemző, task leállító, vegyes.....
Turbo GPS = benne a nevében :-)
z4root = rootolás, visszaállítása a rootnak ( Ha nem akarod véglegesen ROOT-olni a telód a gari miatt)
Superuser = Androidos telefonnál beállít téged a "főnökké"
Metal detector = fémkereső, jó, ha kábelt kell keresni a falban......
GuardX = vírusvédelem
Battery Calibration = Ha valami miatt nagyon gyengül az akksi élettartama, kitörli az aktuális beállításokat, enged újra maxtöltést-"formázást" Jó!
Adafix = 2 fájlt találsz... Hívás esetén, ha van szám, megkeresi a számhoz tartozó adatokat (név, cím, elérhetőség, hivatalos hely esetén plusz infókat is ad, ha lehet)
Wireless file transfer = wifin keresztül tudsz adni küldeni adatot....
Játékokat nem írok, mindenki mást szeret......
Érdemes a Marketen is keresgélni, több ezer ingyenes alkalmazást lehet letölteni.
Ha nem a marketről teszel fel, akkor engedélyezd a telefonodban az "ismeretlen forrást" = nem piaci alkalmazások telepítésének engedélyezése.....
Remélem, találsz közötte olyat amit használni tudsz... :-)
iwiw-en kicsit meglepődtem, márbocs:)
játékok: N.O.V.A. 2 HD, Gangstar: Miami Vindication HD, Real Football HD, Let's Golf HD, Brothers In Arms HD, Assasins Creed HD, Tom Clancy's HAWX HD, DreamWorks Sherk Kart HD, Dungeon Hunter HD, Modern Combat 2: Black Pegasus HD
alkalmazások: Google Maps, Astro, Foursqare, Sports Tracker
Sziasztok!
13:50-es:
A Metál detektor működik, ha megvan a telefonodban a szükséges hardver. Karbantartó a másodlagos szakmám, jó pár alkalommal használtam, amikor fúrni kellett a falat......
14:07-es
Iwiw-et pár fanatikus ismerősöm használja (csak azt), azért tettem fel..... Egyébként inkább az "arckönyv"
Adok egy linket, jó keresgélést mindenkinek!
(barcoder használata kötelező)
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!