Mi a különbség a WIFI és a WLAN között?
Figyelt kérdés
Vettem egy telefont, és mielőtt megvettem volna megkérdeztem, hogy van-e rajta WIFI és azt mondták van, de WLAN van rajta. Ez miben különbözik a WIFI-től?2011. júl. 11. 20:18
1/7 anonim válasza:
Semmiben, ugyanaz, csak így hívják "hivatalosan" (WLAN - Wireless Local Area Network, vagyis vezeték nélküli helyi hálózat)
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
wlan az egy technológia- vezeték nélküli hálózat
a wifi meg egy szabvány, a wlan egyik típusa.
4/7 anonim válasza:
Hogy ne kelljen azon gondolkodni hogy ki kivel van, hülyén fogalmaztak, és aki nem ért hozzá az nem tudja hová tenni.
A WLAN-on belül van többféle szabvány, nem csak a WIFI.
A legnépszerűbb WLAN szabványcsalád a WiFi (IEEE 802.11), de vannak még ezen kívül számos más szabványok is.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek : )) akkor jobb, ha WLAN van a mobilomon ugye??? : ))
2011. júl. 12. 15:08
6/7 anonim válasza:
wifi van a mobilodon, ezért wlan-os :D
7/7 A kérdező kommentje:
:DDDD okok
2011. júl. 12. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!