Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az alábbi telefonok közül...

Az alábbi telefonok közül melyiket vennétek és melyiket nem vennétek meg?

Figyelt kérdés

LG GS290, ZTE Blade, SE X8, SE X10 Mini Pro, Samsung Galaxy Mini, Nokia 5230, LG Optimus P350 Me.

Zsírsági sorrend? :D

2011. júl. 11. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
8%

A legzsírabbat keresed? Jó ár/érték arányban? Olyat, amiben van Wifi meg ingyenes GPS? Ami szinte felér egy laptoppal? Ami kitűnően hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet és van benne 5 mp-es kamera?

Akkor Nokia C5-03 a Te telefonod.

2011. júl. 11. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
LG Optimus One innen:D Vagy ZTE. Első: ha kérdezni szeretnél ne egy másik kérdésbe hablagyolj bele.
2011. júl. 11. 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne hidj az 1. nek csak egy marketinges:D Amúgy ZTE Blade a legzsírabb :D Jó kis teló ajánlom.
2011. júl. 11. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Mindenki megkapta a maga kezecskéjét, csak a Nokia fanboy nem. :D

Szóval eddig ZTE Blade. :D

2011. júl. 11. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Hogy öszinte legyek az összeválógatást nem igen értem. Hogy jött ide az gs290? Az egy alap buta telefon, smsezésre és telefonálásra még a többi (nagyrésze kivéve pl a nokia 5230) okos telefon androidos oprendszerrel.

Ezek körül ár érték arányba mindenképp ZTE.

2011. júl. 11. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Előzőnek: még SMS se biztonságos benne: testvéremnek van ilyenje, nem is olyan rég dolgozott, le volt blokkolva a telefonja de a testvérem tudta nélkül 12 darab SMS-t küldött a főnöke számára(üres szöveget).Elég durva:S
2011. júl. 11. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
nem szeretem a ZTE Bladet csupa rossz tapasztalatom van vele... iPhone-om is volt nem szerettem... Most Xperia X8-asom van és nagyon nagy meglepődésemre nagyon jó telefon...szeretem!! :D
2011. júl. 12. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!