Mi a véleményetek az LG GD510 telefonokról?
Nincs benne Wifi. Remélem eltudod dönteni.
De itt van a mobiarena:
Az LG GD510 barátságos készülék, kellemes méretekkel, teljes érintőképernyővel (várjuk a modell kapacitív ablakkal szerelt verzióját), hiányzik azonban a nagyobb adatátviteli sebesség, amit a WiFi hiánya még fájóbbá tesz. A napelemes hátlap az LG szerint tíz perc napoztatással plusz három óra készenléthez juttathatja a tulajdonosát, ezt én a gyakorlatban sajnos nem tapasztaltam. Jelenleg függetlenül több, mint ötvenezer forintot kell leszurkolni egy GD510-ért, ami érzésem szerint egy kicsit sok, de a zöld készülékeknél ez mindig így van. Öröm az ürümben, hogy itt nem olyan veszélyes a környezettudatosságért elkért pluszpénz, a GD510 reális ára véleményem szerint negyvenezer forint körül lenne, tehát "csak" egy tízes kerül rá, ami a napelemes hátlapért akár egy elfogadható összes is lenne, ha az tényleg töltené a készüléket. Reméljük, hogy bekerül a szolgáltatók kínálatába, és azzal helyére kerül majd az ára. Egy plecsnit addig is kap.
képzelj ide egy Tetszett plecsnit :)
Ezekből ezt vettem le ami miatt ez a készülék már alapból ki lenne zárva: nincs wifi. Nem tölt a napelemes töltő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!