Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG GD510...

FeketeNapocska kérdése:

Mi a véleményetek az LG GD510 telefonokról?

Figyelt kérdés
Van valamilyen különlegessége?
2011. júl. 11. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rossz...
2011. júl. 11. 09:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benne Wifi. Remélem eltudod dönteni.

De itt van a mobiarena:

Az LG GD510 barátságos készülék, kellemes méretekkel, teljes érintőképernyővel (várjuk a modell kapacitív ablakkal szerelt verzióját), hiányzik azonban a nagyobb adatátviteli sebesség, amit a WiFi hiánya még fájóbbá tesz. A napelemes hátlap az LG szerint tíz perc napoztatással plusz három óra készenléthez juttathatja a tulajdonosát, ezt én a gyakorlatban sajnos nem tapasztaltam. Jelenleg függetlenül több, mint ötvenezer forintot kell leszurkolni egy GD510-ért, ami érzésem szerint egy kicsit sok, de a zöld készülékeknél ez mindig így van. Öröm az ürümben, hogy itt nem olyan veszélyes a környezettudatosságért elkért pluszpénz, a GD510 reális ára véleményem szerint negyvenezer forint körül lenne, tehát "csak" egy tízes kerül rá, ami a napelemes hátlapért akár egy elfogadható összes is lenne, ha az tényleg töltené a készüléket. Reméljük, hogy bekerül a szolgáltatók kínálatába, és azzal helyére kerül majd az ára. Egy plecsnit addig is kap.

képzelj ide egy Tetszett plecsnit :)

Ezekből ezt vettem le ami miatt ez a készülék már alapból ki lenne zárva: nincs wifi. Nem tölt a napelemes töltő.

2011. júl. 11. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nehogy megvedd mert meg fogod bánni.
2011. júl. 11. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
hát sajna már fél éve megvettem de azon kívül hogy érinthető képernyője van,semmi extra nincs benne,ezért gondoltam megkérdezlek titeket mit szóltok hozzá,azt hittem én vagyok bamba, hogy nemvettem ésszre milyen sza...r ez a tel.köszi a segitséget :D
2011. júl. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!