Melyik telefon jobb és miért, a Samsung Galasy S 2 vagy a Lg optimus 2x?
Figyelt kérdés
Fontos hogy gyors, jó hangminősége , kamerája legyen , és az akksi sokáig bírja . De mi a véleményetek ezekröl a készülékekről ?2011. júl. 10. 22:59
1/4 anonim válasza:
Samsung Galaxy S2 jobb mert gyorsabb, jobb kijelző, S2-nek jobb a hangminősége és az én véleményem szerint a kamerája is jobb!
2/4 anonim válasza:
Nekem S2m van, es a fenti feltetelek mindegyiket teljesiti, kiveve a jo aku ido. De ez a LGnel sem jobb. Es az S2nel a kovetkezo szoftver frissiteseknel javulni fog..
En ezzel a telefonnal megvagyok elegedve..meg mindig nem tudok betelni vele, gyonyoru es nagyon gyors, szerintem, es masok szerint is jelenleg a piac legerosebb telefonja...En csak ajanlani tudom...
3/4 matekid válasza:
Amiket leirtál az SGS2 nagyon veri az optimus 2x-t! azért irtam ezt, mert lehet hogy rosszabb az akku, de amilyen jó szolgáltatást nyujt, ne is csodáld
4/4 anonim válasza:
s2 jóval veri. főleg a 2-szer annyi ramja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!