Mennyire megbízható a GSMline?
Figyelt kérdés
szeretnék ott telefont venni csak nem tudom hogy megbízható-e,meg hogy mennyi idő alatt szállítanák ki nekem?2011. júl. 10. 13:07
11/12 anonim válasza:
Szia! Tudom, hogy elég régen írtad a kérdést, de itt a válasz:
Apszolút nem. Rendeltem onnan egy Samsung Galaxy SIII-at. Előre kifizettem 189.000 Ft-ot. Egy óra múlva jön a futár, hozza a telefont dobozostul.
Még a dobozára is rá volt írva, hogy Samsung Galaxy SIII. Még egy kép is volt rajta a telefonról. Mikor a futár elment, én kibontottam a telefont, de nem egy Samsung Galaxy SIII volt benne, hanem egy Samsung Star III. Be kellett élnem azzal a telefonnal, és be is jelentettem a rendőrségnek, hogy a gsmline-on rendeltem egy 200.000 Ft értékű készüléket, és kifizettem előre az árat, de egy 20.000 Ft értékű készüléket kaptam.
12/12 anonim válasza:
Jesszus..__. És innen volt anno a nokiám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!