Lede kérdése:
SONYERICSSON XPERIA X10 mini pro-m van elfeledtem a biztonsági kérdésre a vállaszt a telo meg leblokkolt van erre valami megoldás?
Figyelt kérdés
indittáskor van rajta egy alakzat zár ami 20 alkalommal lett helytelenül lett megadva igy leblokolta a telot és kéri a biztonsági kérdést amit elfeledtem mitt tegyek most2011. júl. 10. 12:58
1/7 Miopocket válasza:
Rakd újra a szoftot szerintem.
2/7 anonim válasza:
Indulás oda ahol vetted elmondod és megcsinálják.
3/7 A kérdező kommentje:
Ötletek jók,csak éppen gözöm nincs hogyan kell egy telonak a szoftverét ujrahuzni---tippek?
2011. júl. 11. 07:40
4/7 Miopocket válasza:
1.letöltöd a SEUS-t
2.beállítod
3.követed az utasításait.
4.újrarakja a szoftot.
5.boldog vagy hogy jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a PC COMPANIONT és megoldotta minden problémámat
Kösz mindenkinek a tippeket
2011. júl. 13. 07:43
6/7 anonim válasza:
Nekem is ez van,megvan nekem PC Componation de hova mennyek ott? ha csatlakoztatom és utána? :)
7/7 netudmeg válasza:
Nekem is ugyan az a problémám ami a kérdezőnek! Csak annyi a baj hogy én nem tudom legördíteni fentről, hogy tudjam csatlakoztatni a mobil belső memóriáját! Akárhogy próbálom nem sikerül legördíteni! És így nem tudok csatlakozni se a pc suite-re se a pc companionra! Már vagy vagy ezerszer próbáltam! Nem tud valaki speciális billentyű kódot amivel elő tudom hívni a teló speciális beállításait?! Vagy valami programot ami segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!