Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lgo optimus one 2.3?

Maka1234 kérdése:

Lgo optimus one 2.3?

Figyelt kérdés
Már van hivatalos verzio? ha igen javitja a 2.2 szoftverhibáját?Ha igen akkor részletesen leírná valaki hogyan is kell ezt csinálni?Egyszer már megkérdeztem de olyan választ kaptam ho meghalt a telóm...Am tutikezek a frissítések?
2011. júl. 10. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Még nincs. Igen, ki fogja. Nem kell sehogy csinálnod, a 2.3 frissítés megcsinálja majd.

Egyébként mi az hogy meghalt a telód? Az újraélesztés legrosszabb esetben is 1 perc. (Kikapcsolod, hangerő csökkentés gomb+házikó gomb+bekapcsolás gomb egyszerre, tartod pár másodpercig, majd az LG feliratnál elengeded. Ott van a master reset menüpont ami mindent megold 1 perc alatt.)

Ha nem akarsz várni a 2.3ra akkor ez alapján csináld meg:

[link]

[link]

[link]

az utolsónál a touchscreen-nel kezdődő fájlt kell leszedni.

Ha valami nem megy segítek, én is kínlódtam egy kicsit vele pedig egyszerű. (nem találtam túl segítőkész embereket)

2011. júl. 11. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi majd akk megprobalom de am ugy halt meg ho nemreagalt arra a billentyuű komb. ra
2011. júl. 11. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!