Szerintetek csökkenni fog a Nokia N8 ára az N9 magyarországi megjelenése után?
Kicsi felbontás, béna oprendszer, ha nem kell android akkor inkább egy Samsung Wave II-t vegyél, sokkal jobban jársz. Senki nem ajálnja az N8-at, ha megveszed, akkor számíts rá hogy csalódás lesz.
www.mobilarena.hu Nézd meg ezt az oldalt, ebben az árkategóriában ma ez a legrosszabb telefon. Nézegess youtube videókat, nagy a különbség a többi okostelefonhoz képest. Mire kell a telefon? Üzletember vagy, vagy sok játékot akrsz, videókat nézel? Ezt is írd le.
Szoktam olvasni az új teszteket meg híreket mobilarénán. Az android nekem nem feltétel. Nem látom szükségét. Ami fontos az a jó fotó és video, nagy tárhely és jó zenelejátszó meg mivel szeptembertől Budapestre járok iskolába, így talán az ingyen térképszoftver is jól jön majd, mivel egyáltalán nem vagyok járatos BP-en.
A fura hogy eddig szinte csak pozitív értékeléseket olvastam róla, itt meg szidjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!