Melyik készüléket vegyem? Nokia N8 vagy Samsung Pixon 12? (feltételek lent)
Internet nem kell, az egyetlen ami számít az a tartósság, a megbízhatóság és hogy jó fényképeket csináljon.
Az oprendszer is tök mindegy nekem, és mint mondtam netezni úgyse fogok rajta, csak zenét hallgatni-ezért jó lenne ha az aksija sokáig bírná- meg néha játszani, ha unatkozom, de kb ennyi.A fényképezőgép miatt venném.
L16
szerintem N8!
a számszung sokkal régebbi is, meg nem okostelefon.
Az N8-ra tudsz pakolni majd amit csak akarsz, GPS is akár világ térképpel, nagyon jól működik, stb...
Nekem N900 van 1,1 Ghz procival, de uncsitesomnak N8 van kb. oktober ota, nincs vele semmi gondja, én is nyomkodtam...
mondjuk az N900-tól más, az nem mobilPC...
de teljesen jó! Én azt venném
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:40
1.1ghz-es proci? n900nek?
600mhz-rol felhuztad 1.1ghz-ig?(marmind ha lehetseges ilyen maemo izenel)
Amugy ezt ne csinald ha te csinaltad, kb/max fel ev es ki fog egni a procid, v esetleg ami szeritem lehetetlen,szerelj bele valamilyen futest.
V egyszeruen koltozz az eszaki sarkra:))
Amugy bocs a blokkert csak le kellet irjam.
Mert v hulyiti a jonepet v elment az esze.
22:22
latom nem ertesz a szamitogepekhez, igy a linuxhoz sem...
le esne az allad, ha latnad miket tud az N900! de lehet hitetlenkedni, kulonosebben nem zavar. :)
ez mobilszamitogep, nem telefon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!