IPhone 3gs vagy iPhone 4?
Azon gondolkozok hogy veszek egy iPhone 3GS-t, vagy az új 4-est.
nem tudok dönteni a kettő között, mert a 3gs az olcsóbb, de a 4 képernyője, kamerája sokkal jobb.
Akinek van 4-ese vagy 3gs-e az le tudná írni hogy mit szeret benne és mit nem?

Nokia top1-es telefon? :D
TOP3 sorrend nélkül:
HTC, Apple, Samsung
Többi telefonnal nem is érdemes foglalkozni, pláne nem Nokia-val

Piaci részesedés:
Nokia: 36%
HTC: 4,66%
Apple: 2,59%
????????

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:39
Te hol olvastál ilyen baromságot? A nokia az utolsó előtti, de ne szólj senkinek.

Te ember: a Nokia piacvezető mióta létezik! Bár tény, hogy fejlődés alatt áll rendesen. A Samsung a második a sorban! Őt követi az LG! Majd a Rim és ötödik a SonyEriccson!
A HTC a top 5-ben nincs benne, de remélem hogy így lesz mihamarabb!!!! Az Apple meg összesen 4 mobilt gyártott, nehogymá top3-as legyen!

Ja de várjál, a normális emberek nem aszerint nézik a toplistát, hogy melyik ad el a legtöbbet (max ha ez a kérdés), hanem a minőség ilyenkor a szempont.
Olyankor meg a Nokia a top30-ba van talán benne, mivel annál több nem is létezik.
Amerikában meg a Nokia-nak kb 2% részesedése van, és Apple, HTC, stb. van eladás szerint is a top3-ba, mert amcsik nem annyira sötétek, hogy azt higgyék hogy ha valami 5-10 éve jó volt, az még most is jó.

Nem annyira sötétek, csak nem tudják hol van Európa! Igaz!
Mindegy én nem vitatkozok, ha a Nokia a top30-ban sincs akkor, hogy lehet, hogy minden 3. ember kezében az van? HMMM?????? Te ez gondolod én meg azt. A számok meg az igazságot mutatják! Szevasz!

Láttál egy szőke p.csát aki nem tudta hol van Európa.
Találnál olyan magyart is, aki nem tudja mi az a Zamerika.
Számok az igazságot mutatják? Ez sosem volt így.
Játékoknál vegyük pl. a cod utóbbi részeit. Ugyanazt kiadják, szar grafikával, minden szar, és vezeti az eladási listákat.
Vagy nézzük a Windows-t. Elég szar rendszer lett (ennek ellenére én is azt használom), és nem gyengén többen hasznáják, mint a Linux-ot, ami ráadásul ingyenes.
Nokia régen jó volt, ezért van még ma is sok embernek Nokia-ja, de ma már egyáltalán nem az.
Nem téged próbállak meggyőzni, az tudom nem fog sikerülni, csak nem akarom, hogyha más hozzá nem értő idetévedne akkor a te f.szságaidnak hinne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!