Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3gs vagy iPhone 4?

IPhone 3gs vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozok hogy veszek egy iPhone 3GS-t, vagy az új 4-est.

nem tudok dönteni a kettő között, mert a 3gs az olcsóbb, de a 4 képernyője, kamerája sokkal jobb.

Akinek van 4-ese vagy 3gs-e az le tudná írni hogy mit szeret benne és mit nem?

2011. júl. 9. 23:14
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
kosz emberek
2011. júl. 11. 20:07
 12/25 anonim ***** válasza:

Nokia top1-es telefon? :D

TOP3 sorrend nélkül:

HTC, Apple, Samsung

Többi telefonnal nem is érdemes foglalkozni, pláne nem Nokia-val

2011. júl. 11. 20:46
 13/25 Kovács János Balázs ***** válasza:

Piaci részesedés:

Nokia: 36%

HTC: 4,66%

Apple: 2,59%

????????

2011. júl. 11. 22:39
 14/25 bp1985 ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:39

Te hol olvastál ilyen baromságot? A nokia az utolsó előtti, de ne szólj senkinek.

2011. júl. 12. 22:34
 15/25 Kovács János Balázs ***** válasza:

Te ember: a Nokia piacvezető mióta létezik! Bár tény, hogy fejlődés alatt áll rendesen. A Samsung a második a sorban! Őt követi az LG! Majd a Rim és ötödik a SonyEriccson!

A HTC a top 5-ben nincs benne, de remélem hogy így lesz mihamarabb!!!! Az Apple meg összesen 4 mobilt gyártott, nehogymá top3-as legyen!

2011. júl. 13. 05:25
 16/25 Kovács János Balázs ***** válasza:

Bocs egy picit tévedtem, de a top3-ban nem (top5 gyártót nézünk):

[link]

Olvasd el és ámulj!

2011. júl. 13. 05:31
 17/25 anonim ***** válasza:

Ja de várjál, a normális emberek nem aszerint nézik a toplistát, hogy melyik ad el a legtöbbet (max ha ez a kérdés), hanem a minőség ilyenkor a szempont.

Olyankor meg a Nokia a top30-ba van talán benne, mivel annál több nem is létezik.

Amerikában meg a Nokia-nak kb 2% részesedése van, és Apple, HTC, stb. van eladás szerint is a top3-ba, mert amcsik nem annyira sötétek, hogy azt higgyék hogy ha valami 5-10 éve jó volt, az még most is jó.

2011. júl. 13. 12:14
 18/25 Kovács János Balázs ***** válasza:

Nem annyira sötétek, csak nem tudják hol van Európa! Igaz!

Mindegy én nem vitatkozok, ha a Nokia a top30-ban sincs akkor, hogy lehet, hogy minden 3. ember kezében az van? HMMM?????? Te ez gondolod én meg azt. A számok meg az igazságot mutatják! Szevasz!

2011. júl. 13. 12:55
 19/25 anonim ***** válasza:

Láttál egy szőke p.csát aki nem tudta hol van Európa.

Találnál olyan magyart is, aki nem tudja mi az a Zamerika.

Számok az igazságot mutatják? Ez sosem volt így.

Játékoknál vegyük pl. a cod utóbbi részeit. Ugyanazt kiadják, szar grafikával, minden szar, és vezeti az eladási listákat.

Vagy nézzük a Windows-t. Elég szar rendszer lett (ennek ellenére én is azt használom), és nem gyengén többen hasznáják, mint a Linux-ot, ami ráadásul ingyenes.

Nokia régen jó volt, ezért van még ma is sok embernek Nokia-ja, de ma már egyáltalán nem az.

Nem téged próbállak meggyőzni, az tudom nem fog sikerülni, csak nem akarom, hogyha más hozzá nem értő idetévedne akkor a te f.szságaidnak hinne.

2011. júl. 13. 16:39
 20/25 Kovács János Balázs ***** válasza:
Én sem akarom, hogy a tieidnek higgyjen! Mindegy! Szép napot!
2011. júl. 13. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!