ZTE Skate vs bármi más?
ZTE Skate pletykák szerint (vagy már hivatalos?) 250 euró lesz, ami kb 66k.
Jobb lesz, mint pl. hasonló árban a Galaxy Ace, vagy Motorola Defy?
Ahogy olvasgattam, hogy 2 magos proci, nagy felbontás, stb elég jól hangzott

4.3 inch -es, 480×800 -as felbontású kijelző.
800 MHz-es processzor
512 MB RAM
Adreno 200 grafikai egység
5 megapixeles kamera
A-GPS támogatás
Wifi , 3G ,
Android 2.3
1400 mAh -es akkumulátor

Első:
állítólag még idén jön, ráadásul májusba még úgy volt, hogy nyáron.
Azóta nem tudom mi a helyzet.
Második:
a technikai részleteket tudom, és nagyon jónak tűnik, csak 66k-ért már túl jó.
Bár tudom, hogy a ZTE jó, mármint az alsókategóriás Blade jó, de nem tudom a ZTE kicsit komolyabb árkategóriába mit tud alkotni.

Megnyugtatlak: NEM LESZ 2 MAGOS. a defynél nem lesz jobb, Az ace-nél csk a kijelzőben lesz jobb de azért meg lehet nézni az árkülönbséget:
Skate: 65.000
Defy: 58.000
Ace: 54.000 vagy 56.000
Amire megjelenik a Skate biztos leszek benne hogy a Defy még olcsóbb és az Ace is így az Ace és a Defy is jobban meg fogja érni ár/érték arányban.
Az Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó jövevény 4,3 hüvelykes, 480x800 képpontos kapacitív multitouch érintőkijelzőt, VGA videók felvételére alkalmas, LED villanóval felvértezett 5 megapixeles autofókuszos kamerát, GPS, WLAN (802.11b/g) és sztereó Bluetooth modult, digitális iránytűt, WiFi hotspot funkciót, HSPA átviteli képességet, 800 MHz-es processzort, 512 MB RAM-ot, 512 MB ROM-ot, microSDHC bővítőhelyet és 1400 mAh kapacitású akkumulátort kapott.
Nemtom akkor hol olvastam, hogy 2 magos lesz, de azért még így is egész jónak néz ki.
Amúgy én semmiképp sem akarok ilyet venni, vagy valamelyik csúcskategóriás telót fogok egyszer venni (SGS2, HTC Sensation, Iphone 4), vagy ha nem lesz rá pénzem akkor egy 3 ezres gombos csak telefonálásra jót, nem szeretem az átmeneteket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!