Hogyan lehet internetet megosztani USB WiFi segítségével?
Figyelt kérdés
Van egy Androidos mobiltelefonom és azon szeretném használni. Már néztem videókat meg leírásokat de még addig sem jutottam el, hogy a telefonnál megjelenjen a hálózat... TP-LINK TL-WN821N2011. júl. 9. 18:48
1/9 anonim válasza:
Ilyennel szerintem nem lehet, vegyél routert.
3/9 A kérdező kommentje:
Biztos? Ma vettem és hasznát sem tudom venni... :D Jolinar az nem Tok'ra? :O
2011. júl. 9. 18:55
4/9 anonim válasza:
ez arra jó, hogy egy routerrel (wifin) megosztott netet, a számítógépen foghatod ezzel az usbvel, tehát egy wifi vevő
5/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy mivel a wifi kétirányú ezért fogadni és küldeni is lehet :S
2011. júl. 9. 18:59
6/9 anonim válasza:
igy meg lehet de csak akkor tudod használni ha a géped be van kapcsolva.
connectify me program segítségével tudod megcsinálni.
de inkább vegyél egy wifi routert.
router-ből ajánlom a:tp-link wr741nd-t!
connectify me program letöltése:
link: [link]
ha nem tudod beállítani írj!
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, már én is rátaláltam erre a programra de sajnos XP-t használok és a Connectify csak Windows 7-re van :(
2011. júl. 9. 21:25
8/9 anonim válasza:
De igen, Tok'ra. :)
Szerintem hirdesd meg vaterán kicsivel ár alatt a wifi sticket, mondjuk 2500-ért, a routert meg megkapod 4500 alatt, alig buksz rajta.
9/9 A kérdező kommentje:
Még alszok rá egyet de ha Connectify-vel működik akkor megtartom úgyis akarok majd Windows 7-et :)
2011. júl. 9. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!