Melyik telefont válasszam?
Segítséget szeretnék kérni telefonvásárlás ügyben.
Még sose volt android telefonom, most viszont flottás keretben meglévő előfizetésemre tudnék vásárolni piszok jó áron új készüléket.
Jelenleg egy 2 éves Sony Ericsson T208-as telefonom van, amire nagyon vigyáztam.
Leginkább telefonálásra és 1-2 kép készítésére használom, ill. sms írásra (nagyon ritkán játszom rajta Tetris jellegű játékkal).
Nő vagyok, ezt csak azért írom le, mert láttam olyan hozzászólásokat, hogy a pasiknak "izomsabb" telefon kell...
3 készüléket néztem ki, ezek közül szeretnék választani, más nem igazán érdekel (főleg anyagi vonzatok miatt, illetve nem tudom ki tudnám e használni a lehetőségeiket).
Első telefon: Move by T-mobil, leginkább az ára vonz, mindösszesen 5000ft-ért lenne az enyém.
Második telo: Huawei U8500, nagyon tetszik a formája és mintha kicsivel nagyobb is lenne a kijelzője, cirka 8000ft-ért lenne az enyém.
Harmadik telo: Lg P350 Pecan, szintén 8000ft lenne és hát az LG az LG, ezért került a listámba.
Szeretnék véleményeket és tanácsokat kapni ezekről a telefonokról illetve egy magamfajta mire tudná még használni ezeket az okos telefonokat?
Szerettem volna egyik üzletben segítséget kérni, de a lány furcsán nézett rám, így gondoltam itt is megpróbálkozom!
Kulturált válaszokat előre is köszönöm.

Nem vagyok LG párti, de ez esetben én is az LG - re teszem a voksom. A dél - koreai gyártó kitett magáért az ár - értékarány versenyben. 2.2 -es Android, office alkalmazások, HSDPA WIFI, ezek mind jó dolgok ebben az árban.
Az U8500 sem rossz főleg, hogy nagyobb a képernyőfelbontása (320*480), de egy kicsit azért mégiscsak silányabb minőségnek érzem.
Sajnos a kamera egyikben sem muzsikál tökéletesen. Az LG esetében szinte már olajfestményszerű a kép, de természetesen ez akkor érdekes, ha a készített kép felé nagy elvárásaid vannak. Viszont cserébe az Lg-nél biztosan tud 640*480-as videófelvételt, ami azért elég kellemes tud lenni.
Szoftveresen is jobb szerintem az LG. Több mindent támogat. Főleg kis apróságokban, amit pl az U8500 nem.
Ha ebben az árkategóriában maradsz, akkor LG.
Köszönöm a válaszaitokat!
Megspóroltatok nekem egy utat ebben a rettentő melegben.
Tegnap láttam személyesen is a mobilokat, de amikor az eladót kérdeztem róluk csak egy áprilisi készülékkatalógust nyomott a kezembe és elhajtott.
Gondoltam a hétvégén vagy jövő hét elején bemegyek másik kirendeltségbe, de megúsztam! :-)
Esetleg még annyit kérdeznék, hogy mellyek azok az alkalmazások amik LG-n elfutnak de a másik kettőn nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!