Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri a Sony...

Szerintetek megéri a Sony Ericcson Xperia X8?

Figyelt kérdés
Szerintek jó mobil a Sony Ericcson Xperia X8? Magyarázzátok meg, hogy miért... Csak azok írjanak akik meg is tudják normálisan indokolni!
2011. júl. 8. 21:40
1 2
 1/13 anonim válasza:
52%
Én nem vagyok nagy sony ericssonos én nokia fan vagyok de osztálytársamnak van és tök fasza nagyon pörgős jól is néz ki és szerintem megéri :D
2011. júl. 8. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

nem, Blade

jobb kijelző, 3-szor annyi ram, af kamera, multitouch

2011. júl. 8. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:

nekem van X8

elég jól néz ki, nagyon gyors, könnyű kezelni és könnyű eligazodni rajta. ha letöltesz pár ingyen progit marketről és kicsit feltuningolod akkor még a jobb lesz.

nagyon meg vok vele elégedve, jobban mint a galaxyval

2011. júl. 8. 22:06
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem éri meg.

Van nála jobb a piacon.

És már ha a kezedbe fogod akkor is érzed rajta, hogy gagyi.

2011. júl. 8. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mi gagyi rajta?
2011. júl. 8. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

"Pontosan mi gagyi rajta?"

Csak a Sony Ericsson felirat...

Ha úgy hívnák, hogy Samsung Xperia X8....

2011. júl. 8. 23:52
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy annyira nem rossz telefon, mint itt a gyakori kérdéseken lehet olvasni.

Talán csak egy "hibája" van, hogy nem lesz hozzá gyári 2.2-es vagy 2.3-as android, amikből a legtöbb embernek az sd-kártyára telepítés a lényeg. Ez pedig több módszerrel is elérhető. Pl. rootolás után nem hivatalos rom felrakása, app2sd script használata.

[link]

Itt van 4 módszer, romcsere nélkül.

2011. júl. 9. 00:05
 8/13 anonim ***** válasza:
36%
SE tény, hogy manapság nem a legjobb, de attól még nem lesz gagyi, mármint hogy nem maga a márka a gagyi.
2011. júl. 9. 00:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"SE tény, hogy manapság nem a legjobb"

De nem is a legrosszabb.

Az x8-ból pl. nem spórólták ki a 3d gyorsítást, mint pl. a galaxy 3-ból.

Nem raktak 3 hüvelykes kijelzőre 240*320-as felbontást, mint a galaxy mini-nél a 3.15-re.

Egyetértek a 23:52-es hozzászólóval, ha nem SE volna rajta, a kutya nem fikázná meg gagyizná...

2011. júl. 9. 00:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"És már ha a kezedbe fogod akkor is érzed rajta, hogy gagyi."

Lehet, hogy van nála jobb, de azért, hogy gagyi lenne.

Nem értem mi ez a kib@szott nagy X8 utálat. Akkor nem volt ilyen gagyizás és hasonlók amikor megjelent. Pedig akkor még csak 1.6-os android volt rajta. (Talán a népszerűség átka?)

Meg az, hogy a Sony Ericsson nem a legjobb mostanában.

Ez ugyan miben jelenik meg?

A Samsung jobb? Azért mert van egy galaxy s2-je? Lehet, de az olcsóbb telefonjai inkább gagyibbak, mint az x8.

A galaxy mini jó lenne amúgy, csak ne b@szták volna el a gyenge kijelzővel. Nemcsak a felbontás kicsi egy akkora kijelzőre, de a színmélysége is gyengébb, mint az x8-é.

A galaxy 3 szintén jó lenne, de abban nincs grafikus gyorsító, míg az x8-ban van. És még a kijelző felbontása is kisebb, mint az x8-é. A videórögzítés felbontása a fele az x8-nak.

De az x8 a gagyi...

Jól írták az éjjel, ha nem a Sony lenne a gyártója az x8-nak, hanem pl. a Samsung, senki nem gagyizná...

A zte blade az tényleg jó, de sokan tartanak tőle, mert alig ismert.

Ebben az árkategóriában gyakorlatilag a blade és az x8 a legjobb...

Ja és a végére az x8 tudja a multitouch-t, de csak az újabb kiadásokban lévő cypress kijelzővel érhető el. Ha valaki most vesz x8-at már nagy valószínűséggel ilyet kap.

2011. júl. 9. 05:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!