Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon a jobb?

Melyik telefon a jobb?

Figyelt kérdés

a sony xperia x8 vagy a nokia c5-03?

a két telefon közül valamelyiket megszeretném venni csak nem tudom melyik a jobb?

írjátok meg lécci milyen funkciók vannak a nokiába és a sony ba

2011. júl. 8. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
NOKIA
2011. júl. 8. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:

c5-03

Wifi, kivalo gps, 5 mp kamera, nHD kijelzo, jo zene es videolejatszo, sok ingyenes hasznos jatek, program, stb stb...

2011. júl. 8. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az X8. Csak egy dolog: Android vs Symbian, ezzel már el is dőlt a meccs... Persze, az X8-nál vannak sokkal jobb androidos telók, de a Nokiát mindenképp veri.
2011. júl. 8. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:

X8

kapacitív kijelző, gyorsabb, jobb rendszer

2011. júl. 8. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Nagyon-nagyon-nagyon egyértelmű: SE X8!

Nokiát csak akkor vennék, ha nem Symbian lenne rajta, vagy akkor sem. :D

Egyébként ha ajánlhatok valamit: ZTE Blade. Persze az X8 sem rossz telefon, nagyjából egy szinten vannak, de a Blade-nek 3,5 hüvelykes, 480x800 képpontos kapacitív multitouch kijelzője van, ami azért valljuk be - nem rossz.

2011. júl. 8. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
+ a Blade-be 3-szor annyi RAM van, autófókuszos kamera és multitouch
2011. júl. 8. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nokia. Kicsit öreg kicsit régi, de legalább nem kell új telefont venni minden frissítésnél, mert "JAAJ ne kijött az Android 2.3 egy csomó új cuccal és nem tudom feltenni mert nem lehet. Megyek veszek egy másik telót."
2011. júl. 8. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:
mér a c5-03-ra mondjuk fel tudod tenni a Symbian 3-at? Symbianra nem hogy a legújabb verziót nem lehet felrakni, de még csak frissíteni se lehet arról, amit gyárilag raktak rá.
2011. júl. 8. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

A kettő telefon közül X8.

Én szeretem a Nokiákat de symbiannak (én szerintem) lejárt az ideje.

2011. júl. 8. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!