Szereted a mobilodat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 11:19
11/19 anonim válasza:
33%-os: oké, hogy te szereted, de azért sok telefon van, ami jobb nála...
ON: én imádom az enyém. Samsung Galaxy S, 2.3.4 Gingerbread ROM-mal
12/19 anonim válasza:
A válasz írója 33%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:29
Gondoltam, hogy C5-ösöd van :D Amúgy csak addig szereted, míg nem látsz meg élőben (vagy akár videón) egy Galaxyt
13/19 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace :D imádom! Szerintem ő a középkategória legjobb telefonja :)
14/19 anonim válasza:
"Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Azt hiszem a többség tudja, hogy a Nokia nem tud okostelefont gyártani :D
SE C905-öm van, már utálom.
Régen szerettem, de aztán jött az érintőképernyő, és most egy HTC Sensation-re spórolok.
Szar a csatlakozója is, így alig tölt, fülhallgatóhoz kell átalakító, ami +10 méter, és a fülhallgatót is oda kell szorítani, hogy jól csatlakozzon.
15/19 anonim válasza:
fiúk-lányok, nem egymást szapulni, a kérdésre kell válaszolni, még mindig SE K510i
17/19 anonim válasza:
LG Optimus Me P350 (még nem kaptam meg, de megfogom. és máris imádom). :)
18/19 A kérdező kommentje:
Evvel én is így vagyok !!!
2011. júl. 11. 14:29
19/19 anonim válasza:
én nagyon szeretem a nokia 5800-á mat igaz régebbi típus és symbian de nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!