Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy ace vagy optimus black?

Galaxy ace vagy optimus black?

Figyelt kérdés
A black az jobb felszereltségben de mostanában mindenki lebeszél mindenkit az lg ről amit nem tudom hogy miért mert nekem mindig samsung-om volt ...ha lenne rá pénzem galaxy s-t vennék de nincs..de lehet várok hátha azt is leárazzák..mert a samsung szerintem is jobb...
2011. júl. 8. 08:20
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace :P
2011. júl. 8. 08:21
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem is egy kategória.Az ace felső köszépkategóriás, a black már felsőkategóriásnak mondható.És mivel az ace-nek gagyi műanyag boritása van,+gyengébb procija, ezért black.
2011. júl. 8. 08:29
 3/27 A kérdező kommentje:
huu most a black felé hajlok mert a t-mobile leárazta :)de döntenem kéne nehogy megint elfogyjon mint múltkor egy másik.
2011. júl. 8. 08:32
 4/27 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy a nexus s volt, ami elfogyott! :)
2011. júl. 8. 08:43
 5/27 anonim ***** válasza:
Vedd meg a Blacket nyugodtan, én nagyon nem szeretem az LG-t, a régebbi, nem androidos telefonjaik minősége miatt, de ezt még én is elfogadnám.
2011. júl. 8. 08:46
 6/27 anonim ***** válasza:

a Black sokkal jobb, igaz h az lg nem valami jo telokat gyart, de ami mar felso kategorias androidos telo, azt mar meglehet venni nyugottan akarmilyen gyartotol.

En azt mondom h a Black-et vedd.

2011. júl. 8. 08:48
 7/27 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is azt veszem :)akkor próbálok minél kevesebbet gondolkozni mert ez is elfogy mint a nexus s ;)xD
2011. júl. 8. 08:49
 8/27 A kérdező kommentje:
:D most itt ilyen nagy boldogságban vagyok hogy megtaláltam a telefonomat xD erre eszembe jut hogy azért 70 ezer az nem semmi...de most nem akarom magam megint meggondolni!!xD
2011. júl. 8. 08:55
 9/27 anonim ***** válasza:
60-ért van Motorola Defy, kb ugyanazt tudja mint az LG 70-ért. Csak hogy nehezítsem a döntést. :D
2011. júl. 8. 09:34
 10/27 A kérdező kommentje:
jólvan xD a defy-vel egy bajom van hogy csúnya..legalábbis számomra :D valahogy nem az enyém...na jó lehet hülyeséget beszélek..de az olyan pici meg csúnya a hátulja..nemtom már sokan mondták a defy-t
2011. júl. 8. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!