Az LG Optimus Me P350-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék telefont, mert a régi már igencsak elhasználódott. Nem akarok egy nagyon szupert, de azért tudjon. Én ezt találtam, de ha van ebben az árkategóriában jobb is, akkor szívesen fogadom az ötleteket. Ugyanis nem vagyok topon ezekben a modern kütyükben2011. júl. 7. 23:11
1/11 Panda Péter 

válasza:

ha kapsz az árán zte blade-et akkor azt vedd.
2/11 A kérdező kommentje:
Az mitől jobb?
2011. júl. 8. 07:04
3/11 anonim 

válasza:

A ZTE-nél csak jobb, nagyon jó a kamerája, gyors, az alkalmazások nem akadoznak rajta vagy ilyesmi.
4/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor az Optimus az jobb?
2011. júl. 8. 08:26
6/11 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 8. 09:17
8/11 anonim 

válasza:

Jó az Optimus me. A Nokia meg egy nagy rakás... szerintem tudja mindenki mi jön oda.
9/11 anonim 

válasza:

nagyon szuper teló
androidos
wi-fis
könnyű használni
gyors
szép képeket csinál
jól néz ki
(nekem is ilyen van)
10/11 anonim 

válasza:

Nekem is ilyenem van. Telleg nagyon faxa. Kinezete kurv@ra bejon androidos,wifi,csomo beepitett alkalmazás(nem akadoznak) jatek is van ra boven. szoval ha optimus met veszel akkor se banod meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!