Motorola defy magyarítása?
Kint vagyok Németországban itt vennék egy defyt, arra lennék kíváncsi lehet e magyar menüt rátenni?
Garanciában otthon Magyarországon is megjavítják?
Köszi..
Igo8 fut rajta?
Nem. Igo 8 nincs androidra. Az egyetlen igo verzió az amigo ami hivatalosan elérhető volt a Spica-ra, de másra nem. Viszont ez az amigo verzió megy minden más androidos kütyün ráadásul ez az amit igo8 for android meg egyéb hasonló neveken megtalálsz a neten.
Meg akkor ott van a Motonav ami tudomásom szerint minden egyes androidos Motorolán előretelepítenek (legalábbis az XT720asomon és haver Milstoneján fenn volt). Ez is ugyanolyan offline cucc mint az igo és ugyanazokat a térképeket is használja. Szóval ha ez rajta lenne akkor fölösleges lesz az igoval bajlódnod.
Ami navigációt még ajánlok az a Sygic Aura. Ez nekem jobban bejött mint a Motonav. Szebb is és szerintem jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!