Szoktál rajoskodni az okostelefonoddal? Több lent.
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy egy plazaban kiteszed a tálca mellé az asztalra az új mobilodat (és mellé a merci slusszkulcsot -ha van- )csak azért, hogy a környező asztalnál ülő cicababák tekintetét magadra vond?2011. júl. 6. 21:44
1/13 anonim 

válasza:

Na az olyanoknak teljesen felesleges egy okostelefon.
2/13 anonim válasza:
Az egyik barátom is ezt csinálja, csak nem igazán harapnak a csajok a 30 éves Mercijére.
3/13 anonim 

válasza:

nem mert én nem szoktam rajoskodni! Azt csak tudatlan (zsivány) cigók szokták!
5/13 anonim 

válasza:

kérdező, te pedig ilyenre [link] :-)
6/13 anonim válasza:
Sajnálom kérdező hogy nem érezted az iróniát a válaszomban. Nem is baj ha van egy okos telefonod, valakinek nem árt gondolkozni is.
7/13 A kérdező kommentje:
viperM meg az utolsó hozzászóló: a két csicska "beszólt" :-)
2011. júl. 6. 22:22
8/13 anonim válasza:
Őszintén szólva sajnállak. Tudod egy normális embernek nem azért van telefonja, autója, hogy azzal próbálja leplezni hogy nem áll fel neki. Egyébként az az autó amit belinkeltél semmi ahhoz képest amivel én járok. Igaz hogy nem is vagyok már tizenéves, majd te is kinövöd ha nagyobb leszel. Reméljük.
9/13 anonim 

válasza:

Nyilván az én hibám a nevelésed és lakhelyed, bocs ezért.
10/13 anonim 

válasza:

én kiszoktam rakni a W810-et és Simson kulcsot mikor kajálok a kínaiban és az a legdúrvább hogy már 3szor jöttek oda lányok kajálni és beszélgetni :D (nem az én kajámat ették, még mielőtt valaki beszólna)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!