Samsung s5230 vagy LG viewty smile gt400?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 20:18
2/16 A kérdező kommentje:
szerintem nem ez volt a kérdés -.-
2011. júl. 6. 20:20
4/16 anonim válasza:
Ha mindenkepp ez a 2 kozzul kene akkor LG.
De tenyleg mind2 nagyon szar
5/16 anonim válasza:
most miért bántjátok a samsung s5230-at...nagyon zsír kis teló...összes oszt.társamnak meg nekem is az van,nagyon bevált :) Az lg-t nem szeretem,1x volt csak,de elég hamar lecseréltem,nagyon gyenge,samsungom már volt 1 pár,sztem legjobb márka telóba,meg a sony ericson :)
6/16 anonim válasza:
inkább a gt400 az valamivel jobb:D
7/16 anonim válasza:
ez is a kérdéshez kapcsolódik,eezel kifejeztem,hogy egyiksem,mert egy ft-ot nem érnek...
8/16 A kérdező kommentje:
hát lehet h szarok,de nem tehetek róla h most nincs pénzem 50 ezer forintos telókra -.- a többieknek köszönöm akik a kérdésre válaszoltak
2011. júl. 6. 20:40
9/16 anonim válasza:
most nem értem miért mondjátok,hogy szärok azok a telefonok neki erre van pénze ezt vesz!!nem lehet mindenkinek ájfónja-.-
gt400 nem androidos?azért azok igen jó telók market meg egyebek
a s5230-sel sincs semmi gond nem a legjobb de azért nem rossz
kérdező inkább szerintem lg-t vegyél szerintem az jobb
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!