Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit kell fizetnek érte?

Mennyit kell fizetnek érte?

Figyelt kérdés
Mennyit kell fizetnem ha az utóbbi napokban opera mini böngésző alkalmazást használtam? Sokat? kb ár? köszi!
2011. júl. 6. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha van net előfizetésed akkor pluszba nem fizetsz. Ha wifin használtad megint nem fizetsz. Ha egyik eset se áll fent akkor már csak azt kéne tudni, hogy mekkora adatforgalmat csináltál és megnézni, hogy a szolgáltatódnál az alap, mindenféle havi vagy időszakos díjtól mentes csomagban hány Ft/kB-ért tudsz netezni. Ha ez megvan akkor már otthon magadnak egyszerű matematikai műveletekkel ki tudod számolni mennyit is fizetsz.
2011. júl. 6. 19:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! és azt honnan tudom hogy hány ft-ba kerül x kbt?
2011. júl. 6. 19:24
 3/10 miarák válasza:
nagyon-nagyon sokat! rá fog menni a gatyád is, és a híd alatt kell majd aludnod, és a csövesektől kell majd tippeket kérned a túlélésért. Remélem nézed a Túlélés törvényeit, mert különben ki fogsz nyiffanni. de azért hajrá, és jegyezd meg, hogy máskor csak internet explorert használj
2011. júl. 6. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Köszi! és azt honnan tudom hogy hány ft-ba kerül x kbt?

Nem tudom szövegértés mennyire megy, de:

megnézni, hogy a szolgáltatódnál az alap, mindenféle havi vagy időszakos díjtól mentes csomagban hány Ft/kB-ért tudsz netezni

Innen azért gondoltam nem lesz nehéz rájönni, hogy a szolgáltatód weboldalát kéne meglátogatni.

2011. júl. 6. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:

jó kösz-.- és azt meg hol a fenében látom a szolgáltatóm honlapján?????

mert ott sehol nincs írva.!!!!! Sok idióta.

örülnék ha normális válasz tis képes lenne adni valaki.

2011. júl. 6. 19:35
 6/10 A kérdező kommentje:
ja és ha nem mondod magamtól nem is gondoltam volna hogy a weboldalon kéne megnéznem. tudjátok ti sem fogjátok sokra vinni. szánalom mi van itt.
2011. júl. 6. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Ez szánalom? De nem tudsz gondolkodni, idióta! Hol van az oldalon? Talán az internetnél, mert amit csináltál az internetezés.

Tényleg olyan nehéz lenne egy kicsit használni az eszed? Elhiszem, hogy könnyebb kérdezni, meg azért van ez az oldal, hogy kérdezzenek meg az is oké, hogy nem mindenki ért mindenhez, de azért vannak olyan kérdések (mint pl. a tied is) amit nem lenne fontos megkérdezni hanem simán utanánézel kb. 5 perc és megvan a válasz. Nem szól be senki, nem szólsz be senkinek, időt spórolsz, mindenkinek kényelmesebb lenne.

2011. júl. 6. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:

A normális válaszhoz visszabeszélés helyett talán azt kéne közölni MELYIK SZOLGÁLTATÓ az, amelyik díjszabása után érdeklődsz!

Egyébként: 15Ft/10kB... (T-mobil)

2011. júl. 6. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100000 ft.
2011. júl. 8. 12:13
 10/10 A kérdező kommentje:

19.43 mas eszed neked is sok van:) az imént írtam le hogy JÁRTAM AZ OLDALON, és nem találtam meg! nem arra vagyok kíváncsi hogy melyik szolgáltatónál tudom megnézni, nyílván a sajátomén, ha nem mondtad volna rá sem jönnék,-.-

hanem arra, hogy azon belül hol, melyik pontnál, mert ott sehol nincs írva. egyébként meg vodás vagyok.

2011. júl. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!