Mennyit kell fizetnek érte?

Köszi! és azt honnan tudom hogy hány ft-ba kerül x kbt?
Nem tudom szövegértés mennyire megy, de:
megnézni, hogy a szolgáltatódnál az alap, mindenféle havi vagy időszakos díjtól mentes csomagban hány Ft/kB-ért tudsz netezni
Innen azért gondoltam nem lesz nehéz rájönni, hogy a szolgáltatód weboldalát kéne meglátogatni.
jó kösz-.- és azt meg hol a fenében látom a szolgáltatóm honlapján?????
mert ott sehol nincs írva.!!!!! Sok idióta.
örülnék ha normális válasz tis képes lenne adni valaki.

Ez szánalom? De nem tudsz gondolkodni, idióta! Hol van az oldalon? Talán az internetnél, mert amit csináltál az internetezés.
Tényleg olyan nehéz lenne egy kicsit használni az eszed? Elhiszem, hogy könnyebb kérdezni, meg azért van ez az oldal, hogy kérdezzenek meg az is oké, hogy nem mindenki ért mindenhez, de azért vannak olyan kérdések (mint pl. a tied is) amit nem lenne fontos megkérdezni hanem simán utanánézel kb. 5 perc és megvan a válasz. Nem szól be senki, nem szólsz be senkinek, időt spórolsz, mindenkinek kényelmesebb lenne.

A normális válaszhoz visszabeszélés helyett talán azt kéne közölni MELYIK SZOLGÁLTATÓ az, amelyik díjszabása után érdeklődsz!
Egyébként: 15Ft/10kB... (T-mobil)
19.43 mas eszed neked is sok van:) az imént írtam le hogy JÁRTAM AZ OLDALON, és nem találtam meg! nem arra vagyok kíváncsi hogy melyik szolgáltatónál tudom megnézni, nyílván a sajátomén, ha nem mondtad volna rá sem jönnék,-.-
hanem arra, hogy azon belül hol, melyik pontnál, mert ott sehol nincs írva. egyébként meg vodás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!