Mit csináljak? (Samsung Galaxy Spica)
Figyelt kérdés
Nemrég beálitottam a minta rajzolással feloldást de nagyon sokszor elkúrtam és most google email cimet kér meg kódot be is irtam az én gmail-os cimem de semmi...És aztán észre vettem hogy nem kapcsolódik a wifire de nem lehet bele menni a menübe hogy meg csináljam szovál rá tettem a Kies-re de ott meg azt irta ki hogy nem tamogatja ezt a modot tegyem pc modba de nem tudom mer nem tudok bele menni a menube.ötletek?2011. júl. 6. 15:11
1/1 anonim 

válasza:

itt kérdezz, ebből újraflash lesz
regisztrálj és kérdezd meg hogyan kell flashelni, mert nem jó a telód és 2.2-t szeretnél rárakni norbosz rommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!