Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kéne csinálnom, hogy...

Mit kéne csinálnom, hogy működjön?

Figyelt kérdés

LG KP500-ba nem működik a SIM kártya(T-Mobile)...nem tudom,hogy aktiválni kell e.A PIN kódot kérte,viszont hívni nem tudok senkit,és engem se tudnak hívni.Ha hívnák akkor kiírja,hogy "Csak segélykérésre".Mit csináljak?

13/L

2011. júl. 6. 11:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
még vmi, lejárhatott a kártya, ha nem volt feltöltve pár hétig
2011. júl. 6. 11:53
 12/22 anonim ***** válasza:
független a telefonod? mert például ha vodafonos akkor persze hogy nem fog menni T-mobileos kártyával
2011. júl. 6. 11:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Előlről.:))

LG KP500.Kaptam,használt.Anyum vett SIM kártyát,külön városba,postán feladta.Ma érkezett meg.Beletettem,PIN kódot kérte,beírtam.Elfogadta,fel akartam hívni anyumat,hogy jó lett(ő most másik városba van,dolgozik),erre mikor beírtam a telefonszámot és hívni akartam kiírta,hogy "Csak segélyhívásra".Meglepődtem,kikapcsoltam,bekapcsoltam hátha segít.Nem segített,ugyanezt csinálta.A pannonos,20as telefonomról megakartam csörgetni az új számomat,a 30-as T-mobilest,de azt mondta a telefonba egy hang,hogy "Ki van vonva a forgalomból.".Innen gondoltam,hogy aktiválni kell és utána tudok telefonálni de azt nem tudom hogy kell.Hívni akartam a 1777-et,hátha segítenének de azt se bírtam az új telefonomról felhívni mert ugyanúgy kiírta azt,hogy "Csak segélykérésre".

2011. júl. 6. 11:59
 14/22 anonim válasza:

Van térerőd?

Egyébként ez a "Ki van vonva a forgalomból", ez nagyon úgy tűnik, hogy lejárt a kártya. Vagy nem tudom.

2011. júl. 6. 12:11
 15/22 A kérdező kommentje:

Átmenetileg ki van vonva...azt nem írtam. ://

Bár nem tudom,most vette anyum,nem hiszem,hogy rossz lenne. ://

2011. júl. 6. 12:15
 16/22 anonim válasza:
2011. júl. 6. 12:24
 17/22 anonim ***** válasza:
de amúgy magával a telefonnal mindent tudsz csinálni csak telefonálni nem? játék, zene ilyenek mennek rajta? térerő van? mert a csak segélyhívás kevés térerőnél szokott lenni, és újra megkérdezem a telefon függetlenítve van?
2011. júl. 6. 12:26
 18/22 A kérdező kommentje:

Játszani,zenét hallgatni tudok.Mindent tudok,SIM kártya nélkül is kiírta,hogy Csak segélyhívásra...ezen a telefonon nem látom,hogy lenne térerő,ilyen jelet nem látok.A másik telómon van,itt van mellette.

Fogalmam sincs,hogy kártyafüggetlenítve van e,használt telefon,de azért megnézem.

2011. júl. 6. 12:30
 19/22 A kérdező kommentje:
Beletettem a pannonos kártyámat.Kiírta,hogy SIM kártya zárolva,gondolom nem fogadta el.
2011. júl. 6. 12:34
 20/22 A kérdező kommentje:

Érdekes. :OO

Beletettem a pannonos kártyát,most vissza a 30ast,és most jó. O_____O

2011. júl. 6. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!