Szerintetek való egy 13 éves lánynak HTC Desire HD?

Nekem is van egy ilyen barátnőm :) Évente cseréli a telefonjait, a legújabb szerzeménye egy Nokia N97 mini.
Amúgy engem nem zavar, csak ne dörgölné mindig az orrom alá miközben tudja, hogy én soha a büdös életbe nem tudok majd venni olyan drága telefont. 14/L
De a legjobb az egészben,hogy azt hiszi,hogy az iPhone androidos...
Én inkább már nem is vitatkozok vele,mert állítja,hogy Ő jobban tudja nálam ezeket.

XDXDXD ájfon androidos? LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Ha ennyire nem ért hozzá,felesleges neki ájfón.Méghozzá ennyi idősen?

De az ájfón olyan menő.
Lehet vele fürdőszobában fényképezni magadat és akkor te leszel a legmenőbb csajszi :$:$:$ xxdxd

Lehet vele fürdőszobában fényképezni magadat és akkor te leszel a legmenőbb csajszi :$:$:$ xxdxd
Utána meg napiszarra felkerülni:D

szerintem mutasd meg neki meg itt a válszokat és mondd meg neki h ennyire hülye valaki h azt higgye h az iphone androidos!!!:-DDD
minek neki OKOStelefon? amugy sztem még az internetet sem tudja használni, ha erre nem jött rá...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!