Samsung galaxy ace-nél kicsit jobb telefon kb. olyan árban (60 ezer)?
Figyelt kérdés
A google nexus s az hó lett volna de már nincs a t mobile nál...:(esetleg más?2011. júl. 6. 08:11
1/9 A kérdező kommentje:
és az s-hez viszonyítva jó?
2011. júl. 6. 08:11
2/9 Gery Greyhound 

válasza:

Ha még egy picit hozzá tudsz spórolni, akkor vehetsz egy kártyafüggetlen Galaxy S-t 73-ért, ami pontosan ugyanazt tudja, mint a Nexus S.
Ez már teljesen más kategória, mint a Galaxy Ace, szerintem érdemes rászánni azt a kicsit többet (én még 135-ért vettem tavaly megjelenésekor a Galaxy S-t, annyit is megér, de 73-ért a hülyének is...)
3/9 A kérdező kommentje:
anyám sztem nemengedi hogy ilyen oldaltól rendeljek amit nem ismer...áááá de nagy hülye voltam hogy nem rendeltem meg...soha nem lesz még egy ilyen lehetőség..de azért írhattok még.
2011. júl. 6. 08:35
4/9 anonim 

válasza:

Dehogynem. Ha Miskolcon laksz tudok neked mondani olyan helyet ahol 60.000-ért árulnak Nexus S-t. De csak 6-7 darabot. Amúgy ott van Motorola defy :D. Csodálkoztam hogy nem említi senki és 60.000 körűl van. Talán pár eztessel kevesebb. Starapabíróbb sokkal, HD kijelző. A hátránya csak az hogy nincs rá hivatalos frissítés, de ezt rootolással meg lehet oldani. De akkor garancia oda.
5/9 A kérdező kommentje:
am Pécsen lakom
2011. júl. 6. 10:09
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim 

válasza:

Én nemigazán értek hozzá de ha nemakarsz egész nap vigyáni rá a Motorola Defy is jó választás hiszen ellenáll a karcnak + törésálló
illetve jó is
8/9 A kérdező kommentje:
nemtom...valamiért a deffy annyira nem szimpatikus :) de majd megnézem a media marktan élőben ..jó persze nem csak a kinézet számít de azért egy kis százalékban azis
2011. júl. 6. 17:46
9/9 anonim 

válasza:

Nekem példáúl azért tetszett az ace mert azt írják hogy olyan mint a egy kis galaxy s és egy iphone: amúgy megnéztem és rettenetesen hasonlít a méret egy iPhone-ra. Meg nekem azt is mondják hogy felér egy iPhonnal. Persze tudom hogy az iPhone azért jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!