Szeretnék telefont váltani. Mindenképpen Nokiában gondolkodtam, esetleg Samsungban, de azok közül nem találtam olyat, ami igazán tetszene. A Nokiák közül az E71 tetszett meg nagyon, majd láttam az E72-t, ami kicsit drágább (nem sokkal), viszont elméletileg jobb is. Csak nem tudom, hogy nem fog-e hamarosan 'elavulni'? Mert azért nem a legújabb telefon... Elképzelhető, hogy év végére vagy jövőre ez már elmaradottnak fog számítani? Egyébként nagyon jókat olvastam róla, megbízhatónak írják, meg tényleg minden jó, még az ára is megfizethető számomra. Várom a véleményeteket! Vagy esetleg ajánlanátok hasonló árkategóriában (max 60.000 Ft) telefonokat (ne érintőképernyőset, lehetőleg QWERTY billentyűzeteset, mint ez.)?
19/L
2011. júl. 6. 00:09
1/9 anonim válasza:
nokiát amig symbian van rajta nem..
2011. júl. 6. 00:13
2/9 anonim válasza:
Én E52-t vettem nemrég, nagyon meg vagyok vele elégedve. A symbiant nem igazán ismerem, ezért nem tudom miért szidják, nekem eddig nem volt bajom vele. A legfontosabb szempontom az volt, hogy ne legyen érintőkijelzős. Igazából telefonáláson kívül csak zene hallgatásra és néha pár fénykép készítésére, menetrend nézésre, egy-két újságcikk elolvasására és gyalogos gps-nek használom. Ezekre számomra tökéletes. Ha több pénzem lett volna, E72-t vettem volna, de utólag már nem bánom, hogy ez lett, nagyon megszerettem. Bár nálam nem szokott szempont lenni, de ahogy öregszem (már 21 vagyok... :D), az sem utolsó, hogy ez az egyik legszebb telefon, amit valaha láttam.
2011. júl. 6. 00:30
3/9 bp1985 válasza:
A gombos nokiák nagyon is jók. Tesómnak van egy e72-ője, imádja. Ami neki kell, azt tudja. Érintős nokiáért nem szabad pénzt adni. Ott van pl az n95, a mai napig kiváló telefon.
2011. júl. 6. 00:44
4/9 anonim válasza:
fényképezője jó,symbian tökéletes gombos telefonra, anyaghasználat jó.
tehát jó
2011. júl. 6. 08:20
5/9 anonim válasza:
(72)
2011. júl. 6. 08:21
6/9 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:30
Igen, az E52-ben is gondolkodtam! Ami azt illeti, még mindig. :) Tényleg nagyon szép. De a QWERTY billentyűzet annyira tetszik, és használni is jó. És ez az E72 is gyönyörű szerintem.
De akkor úgy látom, hogy szerintetek is megéri. Valószínűleg E72 lesz belőle akkor. :) (Már csak azért is, mert most nézem, hogy az E71-ben még 2,5 mm-s jack van, ebben pedig már 3,5. :)
2011. júl. 6. 10:51
7/9 bp1985 válasza:
Az e72-őt nem fogod megbánni, és még újonnan is tudsz venni.
2011. júl. 6. 11:21
8/9 anonim válasza:
és van rajta tökjó zseblámpa funkció, nagyon hasznos tud lenni :)
2011. júl. 6. 12:21
9/9 Joell válasza:
2017 van es en most veszek egy e72 est..okostelefon nem kell..geprol csinalok mindent..nekem kielegiti az igenyeimet mai napig..minimalis bongeszesre,par kep keszitesere,usb modemkent,telefon ,sms,re meg tokeletesen hasznalhato.max meg zenelnek vele kicsit fulesen keresztul neha....ez egy mai napig jo telo...jo menu,uzemido,kamera,es szep kulso..jobb az ujabb e5 es e6 de meg az e7 et is megveri....a kijelzoje kisse mar mininek mondhato de eleg arra a par percre..orakig ugy se bamulom...volt regen.megbantam hogy eladtam..azota 100 androidot telo meg iphone volt de azokon csak az alkalmazasokat bujtam egesz nap..egy ilyen telon legalabb nem lessz retrice meg ilyesmi...nem lessz kisertes...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!