Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak az Android...

Krmarcika kérdése:

Mit csináljak az Android Market-tal?

Figyelt kérdés

Sziasztok nekem kb. fél éve van android-os telóm (Samsung GT-i5800 Galaxy 3) nem rég már telepítettem játékokat de azokat csak a gépről szedtem (.apk kiterjesztésűek) és beszeretnék lépni a "Market" nevű alkalmazásba.

Ott kér egy Google fiókot... oké de amikor Sign In-ra nyomok akkor kiirja, hogy 5 perc is lehet a beléptetés, azonban egyzserk csak leáll és ezt írja ki:

"Can't estabilish a reliable data connection to the server.

This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for a services. If it continues, call Customer Care.

amúgy a telefonomon nincsen folyamatos internet csak wifi-s de amikor ezt irja ki akkor is végig fel vagyok kapcsolódva a wifire. ha a "Create"-re nyomok és kitöltöm rendesen akkor meg olyat ír ki hogy lekapcsolódtam a wifi hálózatról

Gondoltam arra is hogy felhívom a T-mobile-t hátha tudnak segíteni.

lécci sürgős választ!!köszi

2011. júl. 4. 17:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz sokszor, indítsd újra a telefont meg a modemet ha sehogy se megy akkor egy teljes visszaállítást próbálj meg
2011. júl. 4. 19:07
 2/6 Marci387 ***** válasza:
Ha gépen regisztrálnál az sem lenne jó? És akkor telón meg belépsz....hátha..
2011. júl. 4. 19:17
 3/6 gibb6n válasza:
Nekem 1. re ment... nem toom mi lehet a baj..
2011. júl. 4. 19:32
 4/6 A kérdező kommentje:

megpróbálnám gépen ha linkelnétek oldalt ahol a mobilomat tudom regisztrálni!

amúgy a teljes visszaállást hogy kell?

köszi a válaszokat!:)

2011. júl. 4. 20:51
 5/6 Marci387 ***** válasza:
Csak simán létrehozol egy gmail fiókot! Aztán ha kész belépsz telóról a gmail fiókkal marketbe:)
2011. júl. 4. 20:53
 6/6 Marci387 ***** válasza:
Na? Sikerült?
2011. júl. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!