Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől okostelefon az okostelef...

Mitől okostelefon az okostelefon? Mitől tud többet mint pl a SE K530?

Figyelt kérdés

Azért ezt a telt irtam példának mert nem gagyi,jó kijelzője van,bővithetős,kamera is a célra megfelelő. S nem érintős. Jó tudom pl wifi nincs benne. De ha az lenne benne full profi telefon lenne.(Szerintem!)

Szóval?Köszi a válaszokat:)

2011. júl. 4. 15:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha egyszer kipróbálsz egy okostelefont, rájössz.

Ebben hiába lenne wifi, 176×220-as kijelzőn (vagy 240×320, javítson ki, aki tudja), gombokkal navigálva 2 perc után földhöz vágnád. Ergo netezésre teljesen alkalmatlan.

Nincs benne GPS, egy okostelefonnak az is alapvető funkciója, még ha sokan nem is használják.

A személyre szabhatósága pedig minimális, ellentétben egy okostelefonnal.

4 éve valóban jó telefon volt, én is szemeztem vele, de drága volt, a kamerája meg pont, hogy nem jó. Vakuval már inkább megfelelt volna a kor követelményeinek.

2011. júl. 4. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Az okostelefon attól okostelefon, hogy nem zárt az oprendszere.
2011. júl. 4. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Full profi telefon egy ilyen: 8 megapixeles kamera vagy nagyobb, vaku, GPS, wifi, HD felbontású kijelző pl: 480x800, nagy belső memória, gyors cpu, grafikus gyorsító stb. Ha ez mind megvan benne akkor full profi a teló :D.

Az okostelefon attól az hogy van benne wifi, GPS és nem zárt az op rendszere. Lehessen rajta netezni. Számomra ettől okostelefon az okostelefon.

2011. júl. 4. 15:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Igaz,nincs benne gps.Igaz nem netezek rajta csak wapozok néha) de arra tökéletesen megfelel nekem. Volt nálam egy elég jó kis telefon.(nokia c7) A lakásunkban amikor telefonáltam fél perc után megszakadt,lefagyott.

Igaz az is h nincs benne vaku,de nem rossz.S jó nagy memóriája van.(41MB,ami bővithető..)

2011. júl. 4. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
S rengeteg játékot programot tölthetek le rá,rengeteg téma van rá.Nem ugy mint az emlitett c7re. Valahogy nekem jobban bejön.Ja és az aksija is jobban birja,ami igenis fontos. Pl a páromnak Montéja van,valahogy szokatlan.. Mondjuk a nokiába tetszett az oviáruház:D:D
2011. júl. 4. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a 41 mega a mostaniakhaz képest nem sok. Az androidra például több millió alaklmazás van. WP-re, iOS-ra, Blackberry szintén. Nekem példáúl 180 mega szabad felhasználói helyem van amire rakhatok mindent+ a memóriakártya. iPhone-nak lehet 8,16,32,és ha jól tudom 64 giga is. Van olyan telefon aminek alap memóriája 8giga és bővíthető. Szóval ez a 41 mega inkább kevés. Ha ráraknám a NFS Shiftet már elment 40 mega. A Cut the rope 12 mega stb.
2011. júl. 4. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
De azért remélem soha nem fogsz nokiát venni, érintőset, ami symbianos mert az az Op rendszer (ami a c7-nek is van) nagyon lejárt. Szépen megy lefele emiatt a Nokia. Amint megjön az első WP 7-es mobiluk akkor olyat vehetsz :).
2011. júl. 4. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

ilyennek lehet magyarazni.

Egy okostelefonon operacios rendszer van. A Samsung monte nem okos telefon.A C7 egy marek fos.

Ha akarsz jo telefont latni akk nezz utanna a Samsung teloknak, 60ezertol felvele, Htc teloknak, esetleg motorola Defy, Milestone 2. stb. Ezek telefonok, es ha nem tod mi az az okostelefon, akkor ne mind blamald,mert latszik h ilyen teren utod el magad olyan marha v.Mar ne haragudj

2011. júl. 4. 17:12
 9/10 A kérdező kommentje:

Csak a napokban gondolkodtam el azon,hogy az első telefonom egy Siemens C30as volt,utána a SE T610,Majd a SE K700,s a K530. most a párom volt K600asát nyuzom,mert amit vettem ideglenes telefonnak(olcsobb volt mint a javítás) egy Monte Slider elromlott s a szervízből még nem szóltak h kész:( A T610nek pl komoly 2MB memóriája volt,s elfért rajta pl 6 fotó:D:D

Egyébként ne aggódj Nokiát nem vennék,nem nagyon szimpatikus:D

Jó van egy Nokiám de azt még a páromtól kaptam. S azt főleg zenehallgatásra használom. Az egy 6300-ás készülék.

Valahogy nem jön be a stílusa,hogy mindegyik készülék ugyanugy néz ki.

2011. júl. 4. 19:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Épp azért tettem fel a kérdést,hogy tudjam.Mert mindenhol ezt hallani hogy okostelefon igy meg ugy. S arra vagyok/voltam kiváncsi hogy ez mit tAkar. S igenis értek a telefonokhoz,annak ellenére szerintem egész jól hogy 25éves csaj vagyok.

Volt időszak az életemben(kb 16éves koromtól ) jó 5évig amikor minden számot megvettem a Telecom magazinból. De miután már drága lett(800+) akkor már nem vettem,mert leromlott a minősége.Tele lett reklámmal s társai. Azóta lett neten is ugyhogy ha telefontesztet akarok olvasni itt is megtehetem.

Egyébként pedig lehet hogy nem "okostelefon" a Monte de amire a páromnak kell:telefonálni,sms-t olvasni ,néha wifin netezni itthon vagy bárhol akkor az neki bőven elegendő. Neki nem kell GPS,arra ott van külön kütyüje..

S szerintem egész jól ismerjük Pestet hogy anélkül is tudjunk közlekedni.Ha Meg esetleg olyan helyre kell mennünk hogy nem ismerjük akkor megnézzük itthon a térképen aztán megyünk.

(Eddig egy hely volt ahová nem találtunk oda,ez is olyan hely volt hogy még az ott lakók se tudták hol van az az utca:D)

2011. júl. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!