Mitől okostelefon az okostelefon? Mitől tud többet mint pl a SE K530?
Azért ezt a telt irtam példának mert nem gagyi,jó kijelzője van,bővithetős,kamera is a célra megfelelő. S nem érintős. Jó tudom pl wifi nincs benne. De ha az lenne benne full profi telefon lenne.(Szerintem!)
Szóval?Köszi a válaszokat:)

Ha egyszer kipróbálsz egy okostelefont, rájössz.
Ebben hiába lenne wifi, 176×220-as kijelzőn (vagy 240×320, javítson ki, aki tudja), gombokkal navigálva 2 perc után földhöz vágnád. Ergo netezésre teljesen alkalmatlan.
Nincs benne GPS, egy okostelefonnak az is alapvető funkciója, még ha sokan nem is használják.
A személyre szabhatósága pedig minimális, ellentétben egy okostelefonnal.
4 éve valóban jó telefon volt, én is szemeztem vele, de drága volt, a kamerája meg pont, hogy nem jó. Vakuval már inkább megfelelt volna a kor követelményeinek.

Full profi telefon egy ilyen: 8 megapixeles kamera vagy nagyobb, vaku, GPS, wifi, HD felbontású kijelző pl: 480x800, nagy belső memória, gyors cpu, grafikus gyorsító stb. Ha ez mind megvan benne akkor full profi a teló :D.
Az okostelefon attól az hogy van benne wifi, GPS és nem zárt az op rendszere. Lehessen rajta netezni. Számomra ettől okostelefon az okostelefon.
Igaz,nincs benne gps.Igaz nem netezek rajta csak wapozok néha) de arra tökéletesen megfelel nekem. Volt nálam egy elég jó kis telefon.(nokia c7) A lakásunkban amikor telefonáltam fél perc után megszakadt,lefagyott.
Igaz az is h nincs benne vaku,de nem rossz.S jó nagy memóriája van.(41MB,ami bővithető..)

ilyennek lehet magyarazni.
Egy okostelefonon operacios rendszer van. A Samsung monte nem okos telefon.A C7 egy marek fos.
Ha akarsz jo telefont latni akk nezz utanna a Samsung teloknak, 60ezertol felvele, Htc teloknak, esetleg motorola Defy, Milestone 2. stb. Ezek telefonok, es ha nem tod mi az az okostelefon, akkor ne mind blamald,mert latszik h ilyen teren utod el magad olyan marha v.Mar ne haragudj
Csak a napokban gondolkodtam el azon,hogy az első telefonom egy Siemens C30as volt,utána a SE T610,Majd a SE K700,s a K530. most a párom volt K600asát nyuzom,mert amit vettem ideglenes telefonnak(olcsobb volt mint a javítás) egy Monte Slider elromlott s a szervízből még nem szóltak h kész:( A T610nek pl komoly 2MB memóriája volt,s elfért rajta pl 6 fotó:D:D
Egyébként ne aggódj Nokiát nem vennék,nem nagyon szimpatikus:D
Jó van egy Nokiám de azt még a páromtól kaptam. S azt főleg zenehallgatásra használom. Az egy 6300-ás készülék.
Valahogy nem jön be a stílusa,hogy mindegyik készülék ugyanugy néz ki.
Épp azért tettem fel a kérdést,hogy tudjam.Mert mindenhol ezt hallani hogy okostelefon igy meg ugy. S arra vagyok/voltam kiváncsi hogy ez mit tAkar. S igenis értek a telefonokhoz,annak ellenére szerintem egész jól hogy 25éves csaj vagyok.
Volt időszak az életemben(kb 16éves koromtól ) jó 5évig amikor minden számot megvettem a Telecom magazinból. De miután már drága lett(800+) akkor már nem vettem,mert leromlott a minősége.Tele lett reklámmal s társai. Azóta lett neten is ugyhogy ha telefontesztet akarok olvasni itt is megtehetem.
Egyébként pedig lehet hogy nem "okostelefon" a Monte de amire a páromnak kell:telefonálni,sms-t olvasni ,néha wifin netezni itthon vagy bárhol akkor az neki bőven elegendő. Neki nem kell GPS,arra ott van külön kütyüje..
S szerintem egész jól ismerjük Pestet hogy anélkül is tudjunk közlekedni.Ha Meg esetleg olyan helyre kell mennünk hogy nem ismerjük akkor megnézzük itthon a térképen aztán megyünk.
(Eddig egy hely volt ahová nem találtunk oda,ez is olyan hely volt hogy még az ott lakók se tudták hol van az az utca:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!