Ha az operációs rendszert nem nézzük, melyik telefon való inkább multimédiára, játékra? IPhone4 vagy Galaxy S2?
Figyelt kérdés
A kérdés adott :). Ha a telefont csak multimédiára, játékra használjuk a Galaxy s2 vagy az iPhone4 a jobb? AZ OPERÁCIÓS RENDSZER NEM SZÁMÍT. Melyik nyújtja a legjobb felhasználói élményt?2011. júl. 4. 11:27
2/9 anonim válasza:
iPhone 4, játékok minősége és optimalizáltása még mindig jobb.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem veszek csak kérdezek :).
2011. júl. 7. 20:49
5/9 Jilsander válasza:
nekem galaxy s2-m van, csak egy rövid vélemény róla: ÁÁÁlllat:))
Nem tudom az iphone milyen, de a samsungnak jóval nagyobb a kijelzője, és gyönyörű szép, kristálytiszta. Játékok is szuperek.
6/9 levikécske válasza:
samsung galaxy s2 most a legjobb jo az iphone is de a samsung valami isten nagyon állat azért az 1,2 ghz proci nagyon nagy...
7/9 Furjadék* válasza:
iPhone 4, mivel nagyobb a felbontása, és multimédiánál ez elsődleges szempont, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!