Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola Defy-t vagy Samsung...

Motorola Defy-t vagy Samsung Wave II-t válasszam?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb?
2011. júl. 3. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
MOTOROLA DEFY!!!!Ez kétségtelen!
2011. júl. 3. 21:23
 2/9 anonim válasza:
Nekem defy-m van :P
2011. júl. 3. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
A Defy mindenben jobb a Samsungnál!Tele van extrákkal,törésálló.vízálló,okos wifi,nagyon kezelhető,meg a kamera is elég jó!
2011. júl. 3. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Defy
2011. júl. 3. 21:34
 5/9 A kérdező kommentje:
4-0, azt hiszem akkor ez mindent elmond :) nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igazából én is a Defy-t választottam volna ha 1válasz se jön, egyedüli dolog amiatt kérdeztem, az az, hogy Motorola és hogy az nem rosszabb/gyengébb-e a Samsungoknál (régen nagy márka volt tudom, de egy ideje valahogy kicsit leszakadtak a többi gyártótól, de úgy látszik hogy erősen jönnek vissza)
2011. júl. 3. 22:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyértelmű! Motorola Defy a jobb. Itt fekszik előttem az enyém, megvan már kb. 4-5 hónapja és tökéletesen bírja :)
2011. júl. 4. 08:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: bocs, annyi lemaradt, hogy pedig történtek vele már extrém dolgok. :)
2011. júl. 4. 08:33
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mégegyszer a választ:) az fontos szempont igen, hogy bírja a strapát, mert a mostani 5800-mal is történnek furcsa dolgok. :D downhillezek és egyszer mikor jöttem le a hegyoldalról kiesett úgy 35-40nél a zsebemből és persze rá egy jó sziklára, plusz még pattogott 5-10métert. hátlap teljesen összetört, akksi is, de szerencsére elől nem érte sérülés. :) még azt kérdezném, hogy a tieden van magyar menü? mert azt írták annak a szolgáltatónak a honlapján ahol venni tervezem (t-mob) hogy nincs magyar menü. na de mivel androidos, arra van a 2.1-ra magyarítás. szóval nem értettem :)
2011. júl. 4. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem, nekem is angol. Én a T-Mobnál vettem, függetlent kaptam, szóval az a szoftver van rajta, amivel a Motorola kidobta a gyárból, és azon csak angol van (Motorola nem gondol ránk, magyarokra..) Nemrég frissítettem 2.2.2-re, még az is angol, valószínűleg az is lesz. T-Mobile kétlem hogy kiad rá magyarítást, esetleg ha 1 túlbuzgó felhasználó lefordítja, akkor lesz, de erre nagyon kicsi az esély..
2011. júl. 4. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!