Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows Phone 7 alkalmazás...

Furjadék* kérdése:

Windows Phone 7 alkalmazás telepítése?

Figyelt kérdés

Elvileg nem lehet úgy letölteni/telepíteni cuccokat, ha magyarul vagy bejelentkezve.Hogy lehet megoldani, hogy lehessen letölteni?Csináltam egy UK-s emailt, és azzal sem megy, igaz az eredti (magyar) emailem nem tudtam kiszedni az email, accounts-ból.Telefonról akarok telepíteni, gépről menne?

Valaki ötlet?

Amúgy HTC Throphy

köszi:)

2011. júl. 3. 15:40
 1/6 blex ***** válasza:

itt az az email cím számít, amit a legelején adtál meg. ha bemész a settinsbe, about és ott csinálsz egy resetet, akkor meg tudsz adni minden visszaáll az eredeti állapotra és újra megadhatod az elsődleges címet. viszont így minden adatod elveszik, amit előtte nem szinkronizáltál fel valahova.

a másik lehetőség, hogy kibírod őszig (október eleje asszem) a következő update-ig.

2011. júl. 3. 20:49
 2/6 blex ***** válasza:
a második sorba valamiért fölöslegesen bekerült egy "meg tudsz adni". furcsán néz ki úgy a mondat :P
2011. júl. 3. 20:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Angolként vagyok feltüntetve az email címben, és még így sem megy:///
2011. júl. 4. 21:39
 4/6 blex ***** válasza:

lépés 1: csinálsz egy olyan windows live id-t, ahol britnek vagy amerikainak adod meg magad és a telefon legelső indulásakor ezt kell megadni neki. (ezért kell a reset)

lépés 2: (ezt az előbb kifelejtettem) a settingsben a region & language-ben az alsó kettő ugyan az az ország legyen, mint amit az emailcímnél beállítottál.

2011. júl. 5. 15:59
 5/6 anonim válasza:

Ez érdekes mivel én magyarul vagyok bejelentve és tudok letölteni és telepíteni

(Omnia7)

Hajrá wp7 (android fos)

2011. júl. 28. 09:02
 6/6 blex ***** válasza:
mostanában vezetik/vezették be magyarországon is a marketplace-t. szóval ja, most már tudhatsz ;)
2011. júl. 29. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!