Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire fontos, hogy 3g-s...

Mennyire fontos, hogy 3g-s legyen egy telefon? Akinek van az mennyit használja érdemben?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
elég sokat netezek mobilról ezért nekem fontos, amúgy a 3g az adatátviteli sebességet jelöli
2011. júl. 3. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

fontos hogy legyen net a telódon?

sokat használom mert nincs wi-fi a közelben

3/6 anonim ***** válasza:
nekem 3.5 G-s van és bizony van jelentősége ha nem wifiről nyomom a témát.
 4/6 A kérdező kommentje:
Fontos hogy legyen net, de nem tudom, hogy mennyit lennék wifi távolban. De ezek szerint nem árt ha van azért :)
2011. júl. 3. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Szolgáltató megosztotta a meglevő mobilnetemet, most az megy a telefonon és a laptopon is. Email és Internet használat, wifit tudja, de azt nem használom.
2011. júl. 3. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem 500mbos csomagom van. és elmegy egy hónapbanminden nap olvasok vmit aneten, youtube, néhány kisebb app letöltése
2011. júl. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!