Mi a véleményetek LG P350 Optimus Me-rol?

nekem ilyenem van és nagyon szeretem
okos,androidos-ahoz képest olcsó
hangosan játssza le a zenét,a fényképezője nem a legjobb de aki fényképezésre akarja használni annak nem jó választás
gyorsan lehet vele sms-t írni
fiatos,jól néz ki(ez nekem nagyon fontos)
elfér a zsebembe mert olyan "tömzsi"
jó benne a wi-fi
szóval szerintem vedd meg
Igazábol Vehetek ki uj telefont T-mobilnál es ez csak 1euro (szlovakiabol vagyok) szoval annyit szerintem meger. Utana mar csak Xperia X8 at vehetnek de arra 70eurot rakell fizetnem es annyit nem er mivel most is 1 k610i vel elvagyok ami finoman fogalmazva se egy mai darab de ha ingyen van merte vegyek ki vmi jobbat? :D
Kedves második két kérdesem lenne:
1: Nem tul kicsi a kepernyoje?
2: Játékokat lehet hozza talalni? Neked vannak rajta? Pl Assassin Creed (tuti nem jol irtam) foleg ezert vennek androidot mivel sokat utazok vmivel elkell utni az idot :P

második vagyok
nekem elég nagy a képernyője mármint jó látni rajta mindent esetleg ha netezek akkor kicsit nagyítok rajta,de nem sokat.
marketről lehet egy csomó játékot rátölteni amit te írtál azt nem ismerem,de biztos le lehet azt is tölteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!