Milyen INGYENES Androidos Appokat ajánlanátok?
Lehet vicces vagy hasznos, játék vagy valami más! És írjátok oda, hogy mire való, mert elég kezdő vagyok ebben a témában :D
u.i.: Tudom, hogy van már ilyen kérdés, de már majdnem az összeset kipróbáltam
Én szeretem az Angry Birds
Lényeg: Madarakkal kell lelőni a zőld malacokat.
De letöltheted gépen és rárakod a memóriakártyára és a telón felteszed.
Én is így csináltam :)
Angry Birds
A békés madarak tojást raktak. A zöld malacok többé nem elégedtek meg fűvel és zöldségekkel, meg akarták enni a tojásokat. Elrabolták őket, ezért a madarak bosszút akarnak állni. Harcolj a malacok ellen, és szerezd a tojásokat vissza!
Cut The Rope
Egy napon furcsa kartondobozt kapsz, amire egyetlen mondatot írtak: "etesd cukorkával!". A dobozban pedig egy aranyos békaszerű állat lapul. Több mint egy hét különböző kartondobozban mérkőzhetsz meg a cukorkákért, hogy a kis állatod boldog legyen. Hajrá!
They Need To Be Fed
A fura, fekete lények a segítségedet kérik! Juttasd el hozzájuk az ennivalójukat, de úgy, hogy a gyémántokat is összeszedd! Még több pálya, még több kihívás!
N.O.V.A (ZTE Blade -en/Orange San Fransisco -n nem fut)
A bolygót elárasztották az idegenek és szörnyek! Itt te vagy a hős! Mentsd meg a bolygót, és nyírd ki az idegeneket!
Bug Village (ZTE Blade -en/Orange San Fransisco -n nem fut)
Építs fel egy bogárkolóniát! Garantáltan nem fogsz unatkozni, ha az édes kis bogarakat figyeled!
Cordy (ZTE Blade -en/Orange San Fransisco -n nem fut)
Adott egy kicsi robot, hatalmas feladattal. Cordy -nak fel kell mágneseznie a világát. Segíts neki! Döbbenetes pályák, kemény kihívások, szuper grafika!
Pocket Legends
Abszolút favorit! Ez egy MMORPG. super 3D grafika, szintlépések, NEM lehet elmondani, hogy milyen jó! Ha valaki kíváncsi, megnézhetné az oldalamat, amin sok tippet, trükköt megtalálsz: www.pocketlegends.mlap.hu
Hirtelen ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!