Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerülhet az sms?

Mennyibe kerülhet az sms?

Figyelt kérdés
Barátommal Vodafone 200 Plus csomagban vagyunk. Az a helyzet, hogy most Németországban van, így nem tudom mennyi lehet az sms díja.
2011. júl. 2. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Neked ugyanannyi, mintha a szomszéd szobában lenne, mert Te nem tudhatod, hogy külföldön tartózkodik... nála már más a helyzet...
2011. júl. 2. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
És akkor én így ingyen küldöm az sms-t? Mert a csomagba az van ugye, hogy 1000 db-ot ingyen küldhetek. Annyira nem értek ehhez :S
2011. júl. 2. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy külföldön van a barátod, a te díjszabásod még változatlan.
2011. júl. 2. 23:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondjátok, hogy mivel én nem tudhatom, hogy ő külföldön van, nekem olyan mintha itthon lenne. Akkor az azt jelenti, hogy nekem ingyenes az sms, mivel ez a csomag tartalmaz 1000 db ingyen sms-t. Na és van még benne 1000 hétvégi perc, tehát ha hétvégén hívom, akkor nekem az is ingyen van? Akkor csak neki veszi a pénzt? De azt honnan tudjuk meg, hogy neki mennyibe kerül ez az egész?
2011. júl. 2. 23:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne valahogy megtudni, hogy el tudjuk dönteni, hogy az sms-ezés vagy a hívás éri meg jobban.
2011. júl. 3. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
neki valószínűleg akkor is vesz le pénzt, h te küldöd neki az smst, és akkor is ha te hívod, de ha az a kérdés, hogy melyik éri meg jobban, akkor egyértelműen a telefonálás, mert egy perc beszélgetés kb két darab sms-nek felel meg, és egy percben sokkal többet meg lehet beszélni mint 320 karakterben... :)
2011. júl. 3. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, már felhívtam az Ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy sms fogadás díjmentes, állítólag 36 Ft az sms küldés. Nekem pedig minden ingyen van. :)
2011. júl. 3. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!